Tutustu myös Villa Sydänmaan muihin tapahtumiin
Oma hetki_banneri.png

Oma hetki

energiapuhdistus ja meditaatio

Torstaisin klo 17.30–19.00

Mielentila, Vaasa

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa tehdään energiapuhdistusta, vahvistusta ja maadoitusta sekä syvävenytellään, hengitellään, meditoidaan ja rentoudutaan. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Chakra Healing

Sunnuntaina 11.4. klo 12:00-13:30

Mielentila, Vaasa

Chakra healing -tunnilla tutustumme 12 chakraan, minkä jälkeen on hoidon aika. Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa.

Enkeliviestit_banneri.png

Enkeliviestit

Sunnuntaina 18.4.2021 klo 16:00-17:30

Mielentila, Vaasa

Aloitamme Enkeili-illat energiaharjoituksilla, teemme rentouttavan ja puhdistavan meditaation illan teeman mukaan, mikä virittää meitä lempeästi enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Sydämen viisaus_kurssipäivä_banneri.png

Sydämen viisaus -kurssipäivä

Keväällä 2021

Mielentila, Vaasa

Kurssin aiheina ovat energiatyöskentely, Enkelit, Chakrat, Enkelinumerot / Numerologia ja Edelliset elämät.

 

Matalan kynnyksen homeopaattinen kotiapteekki -kurssi 

Sunnuntaina 11.4.2021 klo 10-14  

Mielentila, Vaasa

PERUTTU

Järjestäjä

Dipl.homeopaatti Anne Vaaranmaa

Kurssin kuvaus

Kurssilla opit kaiken tarvittavan hoitaaksesi nopeasti akuutit kuumeet, flunssat, palovammat, mahataudit, päänsäryt, allergiset reaktiot, yskät ym. jotka kotona, töissä tai reissussa voivat yllättää.

Saat tietoa homeopaattisista lääkkeistä, oikean lääkkeen valinnasta kuhunkin tilanteeseen, tautien etenemisestä ja annostelusta. Saat myös tietoa, mistä voit helposti ja edullisesti tilata lääkkeitä omaan käyttöön. Kurssille tullessa sinulla ei tarvitse olla ennakkoon mitään tietoa homeopatiasta! Homeopatia on turvallista käyttää kaikille, vauvasta vaariin ja kukista koiraan

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Anne Vaaranmaa, terapiakeskus.chiron@gmail.com tai tekstarilla numeroon 050 361 0382 (viimeistään 3 päivää ennen kurssia).

Hinta

Hinta: 65€, sisältää kattavan materiaalin. Maksu paikan päällä käteisellä/kortilla.

Kurssille mahtuu 10 osallistujaa, joten ilmoittauduthan ajoissa ja varmistat näin paikkasi.

Access Bars -koulutus

Järjestäjä

Heli Myllylä

Kurssin kuvaus

Access Bars® -koulutus antaa sinulle mahdollisuuden voida paremmin ja luoda elämästäsi juuri sellaista kuin olet toivonut sen olevan. Access Bars® on energiahoitomuoto, jossa pään alueella sijaitsevia 32 energiapistettä kevyesti koskettamalla stimuloidaan positiivia muutoksia aivoissa ja eheytetään ajatusten ja tunteiden sähkömagneettisia osia. Meillä on rajoituksia elämän eri osa-alueilla esimerkiksi kehoon, ihmissuhteisiin, seksuaalisuuteen, rahaan ja luovuuteen liittyen. Access Bars antaa mahdollisuuden vapauttaa mielestäsi ja kehostasi nämä rajoittavat ajatukset, tunteet, mietteet ja tuomitsemiset, joita et enää tarvitse.


Barsien avulla päästään käsiksi alitajuisiin ohjelmointeihin jotka muokkaavat elämääsi. Voit ajatella sitä ikään kuin tietokoneen kovalevyn puhdistuksena. Aivoillesi tulee lisää tilaa. Bars luo myös syvän rentouden ja rauhan tunteen. Tulet vähintään tuntemaan, että olet saanut todella pitkän ja rentouttavan hierontahoidon. Parhaimmillaan koko elämäsi voi saada uuden suunnan.

Access Bars® -hoidon mahdollisuudet: mieli ja keho rentoutuvat, stressi vähenee, kehon energiavirtaus ja toimintakyky lisääntyvät, unen laatu paranee, tietoisuus ja itseluottamus voimistuvat ja elämä tuntuu kevyemmältä sekä iloisemmalta, ADD- ja ADHD-, OCD-oireet helpottuvat ja elämääsi rajoittavat tekijät vähenevät ja jopa häviävät.

Access Bars ® -koulutus

  • Koulutuspäivän aikana teet sekä vastaanotat Access Bars -hoidon kahdesti. Lisäksi päivän aikana opit muitakin Access Consciousnessin® työkaluja, joilla luoda muutosta itsellesi ja muille.

  • Koulutuksesta saat Access Bars® Practitioner -todistuksen ja halutessasi voit alkaa tekemään hoitoja myös muille, vaikka ystäville ja perheenjäsenille. Jos teet itse hieronta-, energia- ja kosmetiikkahoitoja, on Bars-hoito loistava lisä palveluittesi joukkoon.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

sähköpostitse heli.myllyla@levonpaikka.fi tai numeroon 044 539 6235.

Mukaan mahtuu max. 8 osallistujaa.

Hinta

Koulutuspäivän hinta 300 €, kertaushinta 150 € (Access Consciousness -menetelmän kansainvälisesti määritellyt hinnat).

 

Koulutus sopii hyvin myös lapsille, alle 15-vuotiaat aikuisen seurassa ilmaiseksi, 16 - 17-vuotiaat puoleen hintaan.
 

Koulutus sisältää lisäksi suomenkielisen käsikirjan ja pääkartat sekä todistuksen.


Tarjolla kevyttä välipalaa.

 

Maksu paikan päällä käteisellä/kortilla.

Lauantaina 24.4.2021 klo 9.30 - 17.30

Mielentila, Vaasa

Aivan mahtava päivä. Parasta mitä olen kokenut pitkään aikaan. Aivan varmasti kokeilen mehustamista. Tunteiden tikapuista loksahti moni asia kohdalleen ja antoi aivan uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja itseeni!

— Osallistuja 4.5.2019

Hyvä ja koskettava luentopäivä. Ehdottomasti lisää tällaisia tapahtumia Vaasaan. Kauan jo odotettu tällaisia ja retriittejä myös. Paikka oli loistava!

— Osallistuja 4.5.2019

SIIRRY MIELENTILAAN:

Mielentila_logo_Kehon_&_mielen_hyvinvoin

Villa Sydänmaa  |  Niina Nabb

KÄYNTIOSOITE: 
Palosaarentie 23

65200 Vaasa

 

POSTIOSOITE:

Villa Sydänmaa
Katajamäentie 11

65280 Vaasa

0505630936

Seuraa meitä Facebookissa

  • Villa Sydänmaa Facebook
DSC01002_edited.jpg