tapahtumat_png.png
Katso myös Villa Sydänmaan

Olen huomannut, että kuluva erikoinen aika, jota nyt elämme on hidastuttanut elämän tahtia. Se on hyvin tervetullutta. Tapahtumia järjestäessä se on toki joskus haastellista, sillä moni ilmoittautuu vasta ihan viime tingassa. Jos ilmoittautumisia on kuitenkin 2-3, niin pidän tapahtuman (sillä haluan Universumin tietävän, että olen tosissani ja sydämellä mukana siinä mitä teen). Silloin voin pitää ilmoittautumista auki loppuun saakka, jos vaikka joku päättää viime hetkellä liittyä seuraan. Jos kuitenkaan en ole saanut aluksi ilmoittautumisia tarpeeksi, siirrän tapahtuman uuteen ajankohtaan. Olen kiitollinen kaikille, jotka tulevat ja on hienoa, että arvostamme kaikki toistemme aikaa. Kiitos kun olet ajoissa asialla, se lämmittää mieltäni.
Rakkaudella, Niina - Villa Sydänmaa Tmi

STUDIO VILLA SYDÄNMAA, PALOSAARENTIE 23, 65200 VAASA

TULEVAT TAPAHTUMAT STUDIO VILLA SYDÄNMAASSA:

Oma hetki

energiapuhdistus ja meditaatio

Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
 

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa aluksi puhdistamme energoita ja maadoitumme hetkeen. Syvävenyttelyä, hengitysharjoituksia, rentoutumista ja lopuksi meditaatio. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

om.png

Chakrojen tasapainotus & rumpurentoutus

Su 8.5.2022 klo 17.00-18.30
 

Chakrojen tasapainotus -tunnilla teemme rentouttavan ja puhdistavan 12 chakraan hoidon. Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa. Lopuksi rumpu rentoutus.

Chacra pohjakuva.png
sulka.jpg

Enkeli-ilta

La 19.3.2022 klo 17.00-18.30
 

Aloitamme Enkeli-illat energiaharjoituksilla, teemme rentouttavan ja puhdistavan meditaation illan teeman mukaan, mikä virittää meitä lempeästi enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Sydämen viisaus -kurssi

La 6.11.2021 klo 11-15, osa 1
La 13.11.2021 klo 11-15, osa 2

 

Kurssin aiheina ovat energiatyöskentely, Enkelit, Chakrat, Enkelinumerot / Numerologia ja Edelliset elämät.

 

Kurssi on jaettu kahdella lauantaille. Voit ilmoittautua molempiin päiviin tai vain toiseen.

SV_tyhjä pohja.png
peace.jpg

Hyvän mielen päivä -miniretriitti

Su 19.9.2021 klo 11-17
 

Hyvän mielen päivä -miniretriitissä on sopivassa suhteessa pohdintaa ja rentoutumista. Pohditaan mikä sinua todella liikuttaa ja miksi. Etsitään ja löydetään vastauksia. Energia- , hengitys - sekä rentoutusharjoituksia.

 

Äänimaljarentoutus
su 29.5. klo 18:00-19:30


Villa Sydänmaa, Vaasa

Järjestäjä:

Johanna Talvitie , Purppura Puu

 

Tapahtuman kuvaus:

Tervetuloa rentoutumaan äänimaljojen äänen johdatuksella. Salli itsellesi juuri se aika mitä äänimaljojen ääni sinua auttaa löytämään. Matka itseesi. Äänen värähtely ja ääniaallot auttavat sinua löytämään sen taajuuden missä koet kehon ja mielen eheyttävän tasapainon. Jokainen kerta äänimalja rentoutuksessa on erilainen. Jokaisella ihmisellä se on uniikki kokemus. Äänimaljat selkeyttävät juuri siitä mitä koet elämässäsi tässä hetkessä.

Voit ottaa mukaasi oman alsutan, tyynyn ja filtin tai voit lainata paikan päältä. Ota lämpimät ja rennot vaatteet yllesi sekä vesipullo.

Tervetuloa - Välkommen

 

Ilmoittautuminen:

 

https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/

 


 

 

Hinta / pris:

25 EUR (kortilla tai käteisellä)

 

 

Kotisivut:

https://purppurapuu.fi/palvelut/

Shamansk Cacao Ceremoni & Yinyoga

sunnuntaina 3.4.2022 klo 18:00
Villa Sydänmaa, Vaasa

Järjestäjä

Marika Bergvik ja Petra Autio

 

Tapahtuman kuvaus

Välkommen till Shamansk Cacao Ceremoni och yinyoga med Marika Bergvik och Petra Autio.

En hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med kakao och yin yoga. Du får ta del av Yin yoga med fokus på att öppna upp hjärtat och släppa taget om sådant som du inte längre är betjänt av. Yogan passar både nybörjare och mera erfarna yogis.

Välkommen till Shamansk Cacao Ceremoni, en vacker hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med kakao.

Stilla ditt sinne och färdas in i ditt hjärta, in i din sanna existens. När du möter dig själv, din inre visdom, öppnar du upp för expansion av ditt medvetande. En ökad sårbarhet som tillåter återskapande av harmoni och balans.

Under ceremonin få alla får en kopp med ceremoniell kakaodryck, helig rå kakao blandad med örter. Kakaobönans kraft och förmåga att öppna hjärtat är stor liksom den helande effekt som bönan och kraften av intention har.


Tillsammans gör vi olika avslappnings och andningsövningar medan vi väntar att på kakaons verkan. Sedan får du ta del av en djupt helande shamansk trumresa där du har möjlighet att frigöra känslomässiga blockeringar som inte längre tjänar dig, finna vägen av förlåtelse av dig själv och andra samt visa dig vägen framåt.

Vi fördjupar upplevelsen med hjälp av kristaller och eteriska oljor som ger dig möjlighet att gå ännu djupare i dig själv.

 

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi eller via messenger

Hinta

38€ (betalning med kort)


Shamansk trumresa

TO 13.1.2022 klo 18:00-19:30
Villa Sydänmaa (Mielentila), Vaasa

 

Järjestäjä

Marika Bergvik

 

Kurssin kuvaus

Rumpuhoito on kehon energioiden puhdistamista ja vahvistamista rummun rytmisen värähtelyn avulla.

Rumpuhoito tuntuu miellyttävän rentouttavalta ja rauhoittavalta ja rummun rytmi vie sinut mukanaan hyvin syvään rentoutumisen tilaan. Rumpuhoito tuo lisää energiaa ja elämänvoimaa ja fyysinen värähtely tuntuu myös kehosi eri kohdissa laukaisten mahdollisia kipuja aiheuttaneita jännityksiä lihaksistosta sekä energiatukoksia.

Rummun syvä ja tasainenrytmi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja sydämen syke ja mieli rauhoittuu. Rummutus vaikuttaa myös hormonitoimintaa tasapainottavasti, vastuskykyä kohottavasti, verenpainetta ja stressihormonitasoa alentavasti sekä sydämen lyöntitiheyttä vakauttavasti.

Rummulla on pitkät hoitoperinteet niin suomen shamaanien kuin muidenkin alkuperäiskansojen parantajien keskuudessa.

***

I den shamanska trumresan får du vägledning, healing och en möjlighet att läka dig själv och världen. Genom att lära dig trumresa får du ett ovärderligt verktyg för att få kontakt med din inre vägledning och dina personliga Hjälpare; kraftdjur, förfäder, naturväsen och visa lärare. Du får en möjlighet att utvecklas på både ett andligt och personligt plan.
Trummans suggestiva rytm försätter dig i ett avslappnat tillstånd där du får tillgång till de shamanska världarna. Liknande tekniker har använts i urkulturer runt om i världen i tusentals år.
De flesta kan resa med hjälp av trumman, men det är inte alla som lyckas på första försöket. Ibland behöver du öva upp din förmåga att resa, precis som med andra meditationstekniker. Även om du inte lyckas ta dig till ett trans tillstånd så får du ändå ta emot trummans läkande vibrationer.

Vi inkluderar också eteriska oljor och kristaller med i trumresan

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi

Mukaan mahtuu max. 8 osallistujaa.

Hinta

25 EUR, maksetaan kortilla paikan päällä

Kotisivut

https://marikabergvik.com/

Villa Sydänmaa space.png

Aivan mahtava päivä. Parasta mitä olen kokenut pitkään aikaan. Aivan varmasti kokeilen mehustamista. Tunteiden tikapuista loksahti moni asia kohdalleen ja antoi aivan uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja itseeni!

— Osallistuja 4.5.2019

Hyvä ja koskettava luentopäivä. Ehdottomasti lisää tällaisia tapahtumia Vaasaan. Kauan jo odotettu tällaisia ja retriittejä myös. Paikka oli loistava!

— Osallistuja 4.5.2019