Tutustu myös Villa Sydänmaan muihin tapahtumiin
Oma hetki_banneri.png

Oma hetki

energiapuhdistus ja meditaatio

Torstaisin klo 17.30–19.00

Mielentila, Vaasa

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa aluksi puhdistamme energoita ja maadoitumme hetkeen. Syvävenyttelyä, hengitysharjoituksia, rentoutumista ja lopuksi meditaatio. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Chakrojen tasapainotus

Sunnuntaina 2.5. klo 16:00-17:30

Mielentila, Vaasa

Chakrojen tasapainotus -tunnilla tutustumme 12 chakraan, minkä jälkeen on hoidon aika. Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa.

Chakrojentasapainotus_rajattu.PNG
Enkeliviestit_banneri.png

Enkeliviestit

Sunnuntaina 30.5.2021 klo 16:00-17:30
Mielentila, Vaasa

Aloitamme Enkeili-illat energiaharjoituksilla, teemme rentouttavan ja puhdistavan meditaation illan teeman mukaan, mikä virittää meitä lempeästi enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Sydämen viisaus_BANNERI_UUSI.png
Sydämen viisaus_BANNERI_UUSI.png

Sydämen viisaus -kurssipäivä

Su 23.5.2021 klo 10-18

Mielentila, Vaasa

Kurssin aiheina ovat energiatyöskentely, Enkelit, Chakrat, Enkelinumerot / Numerologia ja Edelliset elämät.

Villa Sydänmaa space.png
 

Avoimet ovet ja Pop up -kristallikivikauppa

Keskiviikkona 12.5.2021 klo 16-19 

Mielentila, Vaasa

Järjestäjä

Niina Nabb, Villa Sydänmaa

Tapahtuman kuvaus

Olet sydämellisesti tervetullut Mielentilan avoimiin oviin ke 12.5. klo 16-19 sekä ostoksille Pop up -kristillikivi kauppaan. Tule teelle ja ostoksilla, niin kerromme sinulle samalla kevään tulevista tapahtumista Mielentilassa. Mia Majasaari, Hanna Mellberg ja Juha Lamminaho sekä Niina Nabb jatkavat jooga- ja meditaatiotunteja normaalisti. Osa meistä on paikalla esittäytymässä, joten tulethan tervehtimään.

 

Jos etsit paikkaa hyvinvointitapahtumallesi (jooga, meditaatio, luennot, tulkinnat yms.) on sinulla mahdollisuus kysellä tilan vuokraamisesta. Mukavaan porukkaamme mahtuu vielä jokunen vakio varaaja ja varsinkin päivä ajat ovat vielä tyhjiä. Otathan rohkeasti yhteyttä ja tulet katsotaan tilaa.

 

Tule tutkimaan rauhassa Marika Bergvikin kristallikivivalikoimaa ja löydä omat voimakivesi. Myynnissä myös salviaa, Young Livin -öljyjä ja Enkeliviesti -korttipakkoja.  Tee tarjoilu.

 

Kävijöiden kesken arvomme Chakra kristallikivi-pussin

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua

Hinta

Eteeriset öljyt ja aromaterapia

Järjestäjä

Marika Bergvik

Kurssin kuvaus

Eteeriset öljyt rauhoittavat, virkistävät ja rentouttavat. Hoitavat mieltä, lievittävät lihaskipuja ja parantavat keskittymiskykyä. Aromaterapia on kehoon ja mieleen vaikuttamista eteerisillä öljyillä. Niiden vaikutus voi olla rentouttavaa, virkistävää, tukkoista oloa avaavaa, mielialaa kohottavaa ja yksilöllisten tarpeiden hoitamista erilaisilla öljyillä, tuoksuilla ja ihon kautta verenkiertoon imeytyvillä ainesosilla. Hieronta, diffuuserin kautta huoneilmaan vapautetut tuoksut, höyryhengitys, kylvyt, yksilöllisesti valitut parfyymina käytettävät öljyt ja hoitohauteet ovat erilaisia tapoja käyttää eteerisiä öljyjä arjessa.

Illan aikana käydään läpi Young Living öljyjä ja niiden käyttö mahdollisuudet.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi

Mukaan mahtuu max. 10 osallistujaa.

Hinta

Tapahtuma on ilmainen

Kotisivut

Torstaina 13.5.2021 klo 18:00 - 20:00

Mielentila, Vaasa

Villa Sydänmaa space.png

Aivan mahtava päivä. Parasta mitä olen kokenut pitkään aikaan. Aivan varmasti kokeilen mehustamista. Tunteiden tikapuista loksahti moni asia kohdalleen ja antoi aivan uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja itseeni!

— Osallistuja 4.5.2019

Hyvä ja koskettava luentopäivä. Ehdottomasti lisää tällaisia tapahtumia Vaasaan. Kauan jo odotettu tällaisia ja retriittejä myös. Paikka oli loistava!

— Osallistuja 4.5.2019