tapahtumat_png.png
Katso myös Villa Sydänmaan

Olen huomannut, että kuluva erikoinen aika, jota nyt elämme on hidastuttanut elämän tahtia. Se on hyvin tervetullutta. Tapahtumia järjestäessä se on toki joskus haastellista, sillä moni ilmoittautuu vasta ihan viime tingassa. Jos ilmoittautumisia on kuitenkin 2-3, niin pidän tapahtuman (sillä haluan Universumin tietävän, että olen tosissani ja sydämellä mukana siinä mitä teen). Silloin voin pitää ilmoittautumista auki loppuun saakka, jos vaikka joku päättää viime hetkellä liittyä seuraan. Jos kuitenkaan en ole saanut aluksi ilmoittautumisia tarpeeksi, siirrän tapahtuman uuteen ajankohtaan. Olen kiitollinen kaikille, jotka tulevat ja on hienoa, että arvostamme kaikki toistemme aikaa. Kiitos kun olet ajoissa asialla, se lämmittää mieltäni.

Oma hetki

energiapuhdistus ja meditaatio

Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
Mielentila, Vaasa

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa aluksi puhdistamme energoita ja maadoitumme hetkeen. Syvävenyttelyä, hengitysharjoituksia, rentoutumista ja lopuksi meditaatio. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Omahetki_.png

Chakrojen tasapainotus

Su 21.11. klo 18.00-19.00
Mielentila, Vaasa

Chakrojen tasapainotus -tunnilla teemme rentouttavan ja puhdistavan 12 chakraan hoidon. Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa.

Chacra_.png
sulka.jpg

Enkeli-ilta

La 4.12.2021 klo 16.00-17.30
Mielentila, Vaasa

Aloitamme Enkeli-illat energiaharjoituksilla, teemme rentouttavan ja puhdistavan meditaation illan teeman mukaan, mikä virittää meitä lempeästi enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Sydämen viisaus -kurssi

La 6.11.2021 klo 11-15, osa 1
La 13.11.2021 klo 11-15, osa 2

Mielentila, Vaasa

Kurssin aiheina ovat energiatyöskentely, Enkelit, Chakrat, Enkelinumerot / Numerologia ja Edelliset elämät.

 

Kurssi on jaettu kahdella lauantaille. Voit ilmoittautua molempiin päiviin tai vain toiseen.

SV_tyhjä pohja.png
peace.jpg

Hyvän mielen päivä -miniretriitti

Su 19.9.2021 klo 11-17
Mielentila, Vaasa

Hyvän mielen päivä -miniretriitissä on sopivassa suhteessa pohdintaa ja rentoutumista. Pohditaan mikä sinua todella liikuttaa ja miksi. Etsitään ja löydetään vastauksia. Energia- , hengitys - sekä rentoutusharjoituksia.

 

Föda utan rädsla-kurs 25.9. kl 10-14
Peloton synnytys -kurssi 2.10. klo 10-14


Mielentila, Vaasa

Järjestäjä:

Minna Nygård, Mielentilassa

 

Tapahtuman kuvaus:

Föda utan rädsla är en metod som riktar sig till alla gravida. Den ger dig och din partner/stödperson FÖRSTÅELSE för förlossningsförloppet och var som sker när vi hamnar i stress eller rädsla, VERKTYG som hjälper dig att att ta dig från rädsla till trygghet, samt kunskap om hur man ger den födande STÖD.

Kursen är riktad till dig som är gravid och din partner/stödperson. Vi börjar med teori och kommer sen att göra praktiska övningar, så bekväma kläder är att föredra. Kursen tar ca 4 h och vi håller flera små pauser, kaffe, te och tilltugg ingår i priset. Minimi 3 par för att kursen verkställs.

 

Lördag 25.9 kl 10-14 på SVENSKA. Anmälan senast torsdag 23.9.

  ♡  ♡  ♡

Peloton Synnytys on menetelmä joka on tarkoitettu kaikille raskaana oleville. Kurssi tarjoaa sinulle ja kumppanillesi/ tukihenkilöllesi YMMÄRRYSTÄ synnytyksestä ja miten stressi ja pelko voi vaikuttaa siihen, TYÖKALUJA joiden avulla voitte siirtyä pelkotilasta turvallisuuteen, sekä tietoa siitä miten synnyttäjää voi TUKEA.

 

Aloitamme kurssin teorialla ja sen jälkeen teemme käytännön harjoituksia joissa saatte harjoitella tuen antamista ja työkaluja, kannattaa siis pukeutua mukaviin vaatteisiin. Kurssi kestää n. 4 tuntia ja pidämme useita pieniä taukoja.

Hintaan sisältyy kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Vähintään 3 paria että kurssi toteutuu.

Lauantai 2.10 klo 10-14 SUOMEKSI (Ilmoittaudu viimeistään 30.9)

On myös mahdollista tulla yksityiskurssille.
 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

minnayogini@gmail.com

 

 

 

Hinta:

Hinta: 90€/pari (maksetaan paikan päällä kortilla tai käteisellä)

Pris: 90€/par betalas på plats (kort eller kontant)

Kotisivut:

Voit ilmoittautua ja löytää lisää tietoa minusta ja menetelmästä kotisivultani: 

https://minnayogini.wixsite.com/minnayogini 

 

Shamansk Cacao Ceremoni

3.10. & 24.10.2021 klo 17-18:30
Mielentila, Vaasa

Järjestäjä

Marika Bergvik

 

Tapahtuman kuvaus

Välkommen till Shamansk Cacao Ceremoni, en vacker hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med kakao.

Stilla ditt sinne och färdas in i ditt hjärta, in i din sanna existens. När du möter dig själv, din inre visdom, öppnar du upp för expansion av ditt medvetande. En ökad sårbarhet som tillåter återskapande av harmoni och balans.

Under ceremonin få alla får en kopp med ceremoniell kakaodryck, helig rå kakao blandad med örter. Kakaobönans kraft och förmåga att öppna hjärtat är stor liksom den helande effekt som bönan och kraften av intention har.


Tillsammans gör vi olika avslappnings och andningsövningar medan vi väntar att på kakaons verkan. Sedan får du ta del av en djupt helande shamansk trumresa där du har möjlighet att frigöra känslomässiga blockeringar som inte längre tjänar dig, finna vägen av förlåtelse av dig själv och andra samt visa dig vägen framåt.

Vi fördjupar upplevelsen med hjälp av kristaller och eteriska oljor som ger dig möjlighet att gå ännu djupare i dig själv.

 

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi eller via messenger

Hinta

35€ (betalning med kort)


Trumresa

6.10.2021 klo 17:30-18:30
Mielentila, Vaasa
 

Järjestäjä

Marika Bergvik

 

Kurssin kuvaus

Rumpuhoito on kehon energioiden puhdistamista ja vahvistamista rummun rytmisen värähtelyn avulla.

Rumpuhoito tuntuu miellyttävän rentouttavalta ja rauhoittavalta ja rummun rytmi vie sinut mukanaan hyvin syvään rentoutumisen tilaan. Rumpuhoito tuo lisää energiaa ja elämänvoimaa ja fyysinen värähtely tuntuu myös kehosi eri kohdissa laukaisten mahdollisia kipuja aiheuttaneita jännityksiä lihaksistosta sekä energiatukoksia.

Rummun syvä ja tasainenrytmi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja sydämen syke ja mieli rauhoittuu. Rummutus vaikuttaa myös hormonitoimintaa tasapainottavasti, vastuskykyä kohottavasti, verenpainetta ja stressihormonitasoa alentavasti sekä sydämen lyöntitiheyttä vakauttavasti.

Rummulla on pitkät hoitoperinteet niin suomen shamaanien kuin muidenkin alkuperäiskansojen parantajien keskuudessa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi

Mukaan mahtuu max. 8 osallistujaa.

Hinta

25 EUR, maksetaan kortilla paikan päällä

Kotisivut

https://marikabergvik.com/

Villa Sydänmaa space.png

Aivan mahtava päivä. Parasta mitä olen kokenut pitkään aikaan. Aivan varmasti kokeilen mehustamista. Tunteiden tikapuista loksahti moni asia kohdalleen ja antoi aivan uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja itseeni!

— Osallistuja 4.5.2019

Hyvä ja koskettava luentopäivä. Ehdottomasti lisää tällaisia tapahtumia Vaasaan. Kauan jo odotettu tällaisia ja retriittejä myös. Paikka oli loistava!

— Osallistuja 4.5.2019