top of page
Tapahtumat
tapahtumat_png.png
Katso myös Villa Sydänmaan

Tämä erikoinen aika, jota nyt elämme on hidastuttanut elämän tahtia. Se on hyvin tervetullutta. 
Olen kiitollinen kaikille, jotka tulevat tapahtumiin. Kiitos kun ilmoittaudut ajoissa, se lämmittää mieltäni.
Nähdään meillä!

Rakkaudella, Niina - Villa Sydänmaa Tmi


 

KEVÄT 2023 VAKIOTUNNIT

PALOSAARENTIE 23, 65200 VAASA

päivitetään kun uusia vakiotunteja vahvistuu

M A A N A N T A I  

17:00 Mamajooga / Mia Majasaari, www.miamaa.fi

 • Ryhmä I: 13.2.- 13.3.2023

 • Ryhmä II: 20.3.- 24.4.2023 (ei 10.4.)
   

19:00 Vapaudu & Uusiudu joogamatka Naisille 13.2.- 24.4. / Mia Majasaari, www.miamaa.fi 

         

T I I S T A I    

19:00 MY TRUE VOICE - LAULUILTA, joka toinen viikko (pariton) ILMOITTAUTUMINEN

 

   

    

K E S K I V I I K K O 

17:30 Oma hetki -tunti / Niina Nabb, www.villasydanmaa.fi, ILMOITTAUTUMINEN

                

T O R S T A I        

Hyvinvointikurssit, eri luennoitsijat

P E R J A N T A I   

17:30 Dharmata-meditaatio / Juha Lamminaho, vaasandharmata.blogspot.com, vaasan.dharmata@gmail.com

 

S U N N U N T A I

18:00 SYDÄMEN VOIMA -naistenpiiri, joka kuukauden 1. sunnuntai, ILMOITTAUTUMINEN

 

     

TULEVAT TAPAHTUMAT      

 

 • Mediaalinen kurssi - ilo, intuitio, luovuus -kurssi sarja alkaa. Kurssipäivät lauantaisin klo 10-16: 22.4., 20.5., 2.9., 7.10. ja 11.11. by SunTähti ja Marjaana Kaakinen, Prananadi Healing, LISÄTIETOJA

 • My true voice - LAULUILLAT. Joka toinen tiistai (pariton vko) klo 19:00. LISÄTIETOJA

 • Su 26.3.2023 klo 16:00-17:30 Chakra tasapainotushoito & rumpurentoutus, Niina, LISÄTIETOJA

 • la 25.3. klo 10-13, Kivi-ja astrologia päivä, Marika & Kirsi-Teresa, LISÄTIETOJA

 • su 26.3 klo 11-14 Hitta din kreativa kärna, Marika, LISÄTIETOJA

 • ti 28.3. Mentaalivalmennus by Johanna Koski, varaa aikasi ja LISÄTIETOJA

 • UUTTA! la 1.4. klo 11:00-15:00 Olen elänyt ennenkin - entiset elämät päivä, Niina, LISÄTIETOJA

 • su 2.4. klo 18-19:30 SYDÄMEN VOIMA -naistenpiiri, LISÄTIETOJA

 • 23.4. klo 11-15:30 Divine Feminine Day retreat, Marika Bergvik, LISÄTIETOJA

 • 27.4 klo 10-18 Vitamiini- ja hivenainemittauspäivä, Virpi Hoffrén, LISÄTIETOJA

HUOM! Syksyllä 2023 alkaa Kundaliiniyoga Institutetin

JOOGAOPETTAJA KOULUTUS Villa Sydänmaassa LISÄTIETOJA

Oma hetki -tunti

hoitava ja tasapainottava 

Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
Alkaa ke 11.1.2023


 

Oma hetki -tunti on hoitava ja tasapainottava kokonaisuus. Tunnin aikana hoidat itse itseäsi, puhdistaen ja täyttäen energiavarojasi. Tunnilla tehdään helppoja, mutta tärkeitä energia harjoituksia, venytellään lempeästi kehoa auki sekä keskitytään hengittämiseen, joka tukee kehoa ja hyvää oloa.

Tässä ajassa meidän on tärkeää pitää huolta itsestämme ja löytää uusia tapoja hoitaa kehoa ja mieltä. Oma hetki -tunti on luotu auttamaan sinua arjessasi – annathan tämän hetken itsellesi, edes kerran viikossa.

om.png

Chakrojen tasapainotushoito & rumpurentoutus

Su 26.3.2023 klo 16:00-17:30
 

Chakrojen tasapainotus -tunnilla teemme rentouttavan ja puhdistavan 12 chakraan hoidon. Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa. Lopuksi rumpu rentoutus.

Chacra pohjakuva.png
sulka.jpg

Enkeli-ilta

Su 19.3.2023 klo 17:00-18:30
 

Aloitamme Enkeli-illat energiaharjoituksilla, teemme rentouttavan ja puhdistavan meditaation illan teeman mukaan, mikä virittää meitä lempeästi enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Sydämen voima_naistenpiiri_logo.PNG

SYDÄMEN VOIMA
-naistenpiiri

Joka kuukauden 1. sunnuntai klo18-19:30
 

Aikoinaan naiset ovat kokoontuneet piireihin, jakamaan ja purkamaan ajatuksiaan sekä voimaantumaan yhdessä. Tämä suorituskeskeinen arki ei anna meille aina rauhaa, mitä kaipaamme ja olemme helposti levottomia, turhautuneita ja väsyneitä arjessamme. Etsimme tai haluaisimme etsiä, jos sellaiseen jää aikaa, enemmän merkitystä elämäämme. Kasaantuneille ikävillekin tunteille olisi hyvä löytää tapa kanavoida niitä pois ja mikä onkaan parempaa kuin vertaistuki. Sitä me naiset tarvitsemme ja sen me osaamme. Kun toimimme oman sydämemme voiman kautta, maailma on paljon parempi paikka olla ja elää.

My true voice.png

MY TRUE VOICE -lauluillat

joka toinen TIISTAI klo 19:00-20:30
parittomat viikot, alkaen 14.3.2023

 

Kaipaatko musiikkia elämääsi? Kaipaatko ihmisiä ja mukavaa yhdessäoloa?

Tervetuloa matalan kynnyksen ja hyvän mielen lauluiltoihin. Laulaminen alentaa stressiä ja nostamme omaa värähtelyämme laulamalla. Mikään musiikki ei värähtele kehossa samalla tavalla kuin oma lauluäänesi ja laulaessa koko keho hyötyy tästä värähtelystä. Yhdessä laulaminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta sekä sanotaan, että yhdessä laulaminen saa aikaan myös sydämen sykkeiden synkronisoitumisen.

Lauluiltojen opettajana toimii ihana Jenny Sandelin. Hän on oopperalaulaja/laulunopettaja ja hänen opastuksellaan saamme tutustua niin mantralaulantaan sekä kokeilla muitakin laulutyylejä.

 

Lämminhenkisessä miljöössä saat vapauttaa ja voimaannuttaa äänesi sekä kokea laulun ja musiikin parantavaa voimaa, iloa ja energiaa.

Tule sellaisena kuin olet! Vaikka oma ääni jännittäisi, kaiva se esille – laulaminen saa meidät hyvälle mielelle!

♡ ♡ ♡

Välkommen på sångkvällar med låg tröskel för ett glatt sinne! Du får frigöra och stärka din röst och uppleva sångens glädje i en varm miljö. Sångkvällarna dras av operasångerskan/sångläraren Jenny Sandelin

HINTA/PRIS: 15 EUR kerta tai 5 x kortti / 65 EUR

ILMOITTAUTUMINEN:

https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/

MAKSU / BETALNINGEN: käteinen/kontant, MP

 

Auringonkukat.PNG

OLEN ELÄNYT ENNENKIN
-entiset elämät päivä

La 1.4.2023 klo 11:00-15:00
 

Ennen kaikkea, meidän on tarkoitus pitää kiinni, olla ja elää tätä käsillä olevaa elämää. Olemme kuitenkin olleet täällä ennenkin ja näistä entisistä elämistä on varmasti tullut meille tähän elämään erinäisiä ominaisuuksia, osaamista, pelkoja ja ajatuksia. Kun saamme kiinni näihin vaikuttaneista vanhoista elämistä – saatamme saada oivalluksen siitä kuinka lähteä purkamaan tätä kaikkea. Onko sinulla salainen lahja, joka ei ole vielä päässyt loistamaan tai onko onko sinulla jokin pelko, mitä et voi ns. järjellä selittää tässä elämässä. Pohditaan näitä yhdessä. Järjestän ”Olen elänyt ennenkin” – päivän (4h), jossa kerron mitä itse olen saanut selville ja kuinka koen ajatuksen vanhoista elämistä. Keskustelua, ajatusten vaihtoa, oivaltamista ja teemme harjoituksia, joissa on mahdollisuus saada kiinni jostakin vanhasta elämästäsi. Meillä kaikilla on lukematon määrä inkarnaatioita ja meidän ei ole tarkoitus niitä muistaakaan, läheskään kaikkia. Mutta mikä vanha elämä vaikuttaa tähän meneillään olevaan elämään eniten, sillä voi olla merkitystä.

HINTA
35,00 €/hlö (sis. alvin ja tee tarjoilun)
Maksu kortilla tai MP paikan päällä.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 27.3. Ilmoittautumiset juuri ennen tapahtumaa onnistuvat vielä, jos ryhmä on saatu kokoon ja tapahtuma järjestetään. Lämmin kiitos kun ilmoittaudut ajoissa.

 

peace.jpg

Hyvän mielen päivä -miniretriitti

Su 19.9.2021 klo 11-17
 

Hyvän mielen päivä -miniretriitissä on sopivassa suhteessa pohdintaa ja rentoutumista. Pohditaan mikä sinua todella liikuttaa ja miksi. Etsitään ja löydetään vastauksia. Energia- , hengitys - sekä rentoutusharjoituksia.

Vierailijatapahtmat

Johanna Talvitie, Purppura Puu
 

TAPAHTUMAT Villa Sydänmaassa

ÄÄNIMALJARENTOUTUS torstaina 17.11. klo 18:00

 

Tervetuloa rentoutumaan äänimaljojen äänen johdatuksella. Salli itsellesi juuri se aika mitä äänimaljojen ääni sinua auttaa löytämään. Matka itseesi. Äänen värähtely ja ääniaallot auttavat sinua löytämään sen taajuuden missä koet kehon ja mielen eheyttävän tasapainon. Jokainen kerta äänimalja rentoutuksessa on erilainen. Jokaisella ihmisellä se on uniikki kokemus. Äänimaljat selkeyttävät juuri siitä mitä koet elämässäsi tässä hetkessä.

 

Voit ottaa mukaasi oman alsutan, tyynyn ja filtin tai voit lainata paikan päältä. Ota lämpimät ja rennot vaatteet yllesi sekä vesipullo.

Ilmoittautuminen: https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/

 

Hinta / pris: 25 EUR (kortilla tai käteisellä)

 

Kotisivut: https://purppurapuu.fi/palvelut/

SUKULINJOJEN PUHDITUS JA EHEYTTÄMINEN

Tulla siksi joka olet retriitti -päivä

la 10.9. klo 9:00-15:00

 

Tässä päivän aikana retriitissä perehdymme omassa elämässämme oleviin sukulinjojen aikajanoihin. Ymmärtämään itseämme paremmin, mitkä seikat vaikuttavat olemassa olevaan aikajanaamme sukupolvilta toisille. Saatamme saada sukupolvelta toiselle esi-isien tai äitien kokemia traumoja mitä he ovat omassa elämässään kokeneet. Saatamme tuntea ne kipuina kehossamme, tai kokemalla eri tunteita erilaisissa tilanteissa, tietämättä mitä nämä tunteet tai kivut meistä kumpuaa. Tiedostamalla enemmän itseämme, ja oppimalla kehon antamat signaalit pääsemme paremmin kiinni näihin tekijöihin ja päästämään näistä traumoista irti. Meidän mieli ja keho signalisoi erilaisia hermotuksia ja alitajunnan kautta tulemaan esille erilaisia tunteita ja käytösmalleja. Eli meissä on kaikki se mahdollisuus vaikuttaa aiempien tapahtumien puhdistumiseen, jolloin pääsemme elämään itsemme kanssa vapautettuna edellisistä tapahtumista. Meissä itsessämme on kaikki mitä tarvitsemme vapauttamaan ja eheyttämään aikajanat, jolloin kaikki vaikuttaa kaikkeen. Olemalla juuri sinä, saat oman elämän vapauden ja samalla vapautat menneen ja tulevan aikajanan tapahtumat.

Tämän päivän aikana teemme pohdiskeluja ryhmässä ja teemme muutaman harjoitteen omasta kehon tuntemuksista. Kirjoitamme ylös omasta kehon ja tunteiden kautta nousevia asioita. Tulet ymmärtämään itseäsi syvemmin. Tulet huomaamaan mitä meditaatio auttaa näissä suvun aikajanojen puhdistuksessa. Ja teemme puhdistus seremonian näihin ajatuksiin.

Ota mukaasi vihko ja kynä jota tarvitsemme päivän aikana. Mukavat vaatteet yllesi, joilla on helppo olla päivän. Meillä on mahdollisuus käyttää vastapäätä olevaa Othellon kahvilaa. Muuten tarjolla on teetä ja pientä välipalaa. Mukaan mahtuu 10 henkilöä.

Ilmoittautuminen: https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/

 

Hinta / pris: 50 EUR (kortilla tai käteisellä)

 

Mediaalinen kurssi - ilo, intuitio, luovuus

Kurssipäivät lauantaisin klo 10-16: 11.3., 22.4., 20.5., 2.9., 7.10. ja 11.11.
 

Järjestäjä:

Kurssin ohjaajina toimivat:- Kirsi-Teresa Kivelä, SunTähti, astrologi, sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja, LCF, energiahoitaja

Marjaana Kaakinen, meedio, energiahoitaja, reinkarnaatioterapeutti, hyvinvointineuvoja

 

Tapahtuman kuvaus:

 

Kaikki on energiaa, ja kurssilla opimme tunnustelemaan energioita ja tutustumaan myös henkioppaaseemme. Kaivaudumme syvälle omaan itseemme mm. astrologian avulla. Vahvistamme omia henkisiä lahjojamme erilaisilla mediaalisilla harjoituksilla: mm. kanavointi/viestinvälitys henkimaailmasta, piirrämme ja kirjoitamme yhdessä henkimaailman kanssa, psykometriaa, energiahoitoa, ohjattuja meditaatioita. Kurssi sisältää myös kotitehtäviä.

Kurssilla:
- saat välineitä itsetutkiskeluun, ja opit ymmärtämään itseäsi paremmin
- saat astrologian avulla tietoa siitä mitä jo osaat ja mitä olet tullut tänne oppimaan
- tutustut ja vahvistat yhteyttäsi omaan henkioppaaseesi
- kehität omia henkisiä lahjojasi
- opit luottamaan intuitioosi ja henkimaailman apuun
- opit ilmentämään mm. kiitollisuuden avulla
- löydät ilon omasta luovuudestasi
- vahvistat luottamusta itseesi ja omiin lahjoihisi
- ymmärrät paremmin menneisyyttäsi ja tapahtuneita
- opit piirtämään ja kirjoittamaan yhdessä henkimaailman kanssa


 

 

Ilmoittautuminen ja hinta:

Yhden kurssipäivän hinta on 95 €, kaikki 6 päivää yhteensä 570€, jonka voi maksaa kortilla tai käteisellä.

Sisältää materiaalit sekä teetä ja pientä purtavaa. Ota mukaan omat eväät.

Sitovat ilmoittautumiset kuuden päivän mediaaliselle kurssille viimeistään 28.2.:

kirsiteresa@suntahti.fi tai info@marjaanakaakinen.fi

 

Om intresse, kursen kan hållas också på svenska.

 

Shamansk Cacao Ceremoni


16.2.2023 klo 18:00

Järjestäjä

Marika Bergvik

 

Tapahtuman kuvaus

Välkommen till Shamansk Cacao Ceremoni med Marika Bergvik. En hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med kakao.

Välkommen till Shamansk Cacao Ceremoni, en vacker hjärtöppnande och helande kärleksceremoni med kakao.

Stilla ditt sinne och färdas in i ditt hjärta, in i din sanna existens. När du möter dig själv, din inre visdom, öppnar du upp för expansion av ditt medvetande. En ökad sårbarhet som tillåter återskapande av harmoni och balans.

Under ceremonin få alla får en kopp med ceremoniell kakaodryck, helig rå kakao blandad med örter. Kakaobönans kraft och förmåga att öppna hjärtat är stor liksom den helande effekt som bönan och kraften av intention har.


Tillsammans gör vi olika avslappnings och andningsövningar medan vi väntar att på kakaons verkan. Sedan får du ta del av en djupt helande shamansk trumresa där du har möjlighet att frigöra känslomässiga blockeringar som inte längre tjänar dig, finna vägen av förlåtelse av dig själv och andra samt visa dig vägen framåt.

Vi fördjupar upplevelsen med hjälp av kristaller och eteriska oljor som ger dig möjlighet att gå ännu djupare i dig själv.

 

 

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi eller via messenger

Hinta

38€ (betalning med kort)


Shamansk trumresa


Villa Sydänmaa, Vaasa
 

Järjestäjä

Marika Bergvik

 

Kurssin kuvaus

Rumpuhoito on kehon energioiden puhdistamista ja vahvistamista rummun rytmisen värähtelyn avulla.

Rumpuhoito tuntuu miellyttävän rentouttavalta ja rauhoittavalta ja rummun rytmi vie sinut mukanaan hyvin syvään rentoutumisen tilaan. Rumpuhoito tuo lisää energiaa ja elämänvoimaa ja fyysinen värähtely tuntuu myös kehosi eri kohdissa laukaisten mahdollisia kipuja aiheuttaneita jännityksiä lihaksistosta sekä energiatukoksia.

Rummun syvä ja tasainenrytmi hoitaa sekä kehoa että mieltä. Verenkierto ja aineenvaihdunta vilkastuvat ja sydämen syke ja mieli rauhoittuu. Rummutus vaikuttaa myös hormonitoimintaa tasapainottavasti, vastuskykyä kohottavasti, verenpainetta ja stressihormonitasoa alentavasti sekä sydämen lyöntitiheyttä vakauttavasti.

Rummulla on pitkät hoitoperinteet niin suomen shamaanien kuin muidenkin alkuperäiskansojen parantajien keskuudessa.

***

I den shamanska trumresan får du vägledning, healing och en möjlighet att läka dig själv och världen. Genom att lära dig trumresa får du ett ovärderligt verktyg för att få kontakt med din inre vägledning och dina personliga Hjälpare; kraftdjur, förfäder, naturväsen och visa lärare. Du får en möjlighet att utvecklas på både ett andligt och personligt plan.
Trummans suggestiva rytm försätter dig i ett avslappnat tillstånd där du får tillgång till de shamanska världarna. Liknande tekniker har använts i urkulturer runt om i världen i tusentals år.
De flesta kan resa med hjälp av trumman, men det är inte alla som lyckas på första försöket. Ibland behöver du öva upp din förmåga att resa, precis som med andra meditationstekniker. Även om du inte lyckas ta dig till ett trans tillstånd så får du ändå ta emot trummans läkande vibrationer.

Vi inkluderar också eteriska oljor och kristaller med i trumresan

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

marika.bergvik@elisanet.fi

Mukaan mahtuu max. 8 osallistujaa.

Hinta

25 EUR, maksetaan kortilla paikan päällä

Kotisivut

https://marikabergvik.com/

Villa Sydänmaa space.png

Aivan mahtava päivä. Parasta mitä olen kokenut pitkään aikaan. Aivan varmasti kokeilen mehustamista. Tunteiden tikapuista loksahti moni asia kohdalleen ja antoi aivan uusia näkökulmia ihmissuhteisiin ja itseeni!

— Osallistuja 4.5.2019

Hyvä ja koskettava luentopäivä. Ehdottomasti lisää tällaisia tapahtumia Vaasaan. Kauan jo odotettu tällaisia ja retriittejä myös. Paikka oli loistava!

— Osallistuja 4.5.2019

bottom of page