top of page
Villa Sydänmaa_ilta.jpg

VILLA SYDÄNMAA -ILTA
SYDÄMEN VOIMA -naistenpiiri

jokaisen kuukauden 1. sunnuntai klo 18:00-19:30

 


 

Aikoinaan naiset ovat kokoontuneet piireihin, jakamaan ja purkamaan ajatuksiaan sekä voimaantumaan yhdessä. Tämä suorituskeskeinen arki ei anna meille aina rauhaa, mitä kaipaamme ja olemme helposti levottomia, turhautuneita ja väsyneitä arjessamme. Etsimme tai haluaisimme etsiä, jos sellaiseen jää aikaa, enemmän merkitystä elämäämme. Kasaantuneille ikävillekin tunteille olisi hyvä löytää tapa kanavoida niitä pois ja mikä onkaan parempaa kuin vertaistuki. Sitä me naiset tarvitsemme ja sen me osaamme. Kun toimimme oman sydämemme voiman kautta,

maailma on paljon parempi paikka olla ja elää.

 

Tunnen kuinka moni kaipaa keskustelua ja nyt vihdoin aioin vastata tähän ja toteuttaa haaveeni naistenpiiristä. Kokoan Villa Sydänmaahan kerran kuussa naistenpiirin. Piirin tarkoituksena on, että saamme jakaa tietoa, taitoa, tunteita ja ajatuksia kaikista meitä askarruttavista asioista ja auttaa itseämme ja toisiamme henkisessä kasvussa eteenpäin. Piirissä on tarkoitus päästää irti rooleista ja löytää oman sydämen ja tunteiden äärelle. Paikka, jossa voit olla täysin omana itsenäsi.

 

Mistä olet tullut, minne olet menossa? Mikä liikuttaa sinua, tuo merkitystä? Mikä on osasi tässä näytelmässä? Mitä olemme täällä oppimassa? Mikä on sinun sieluntehtäväsi? Keskustelua elämästä sekä aitoa kuuntelua.

 

Luon ajan ja paikan - luodaan yhdessä sellaisia keskusteluja,  joita kaipaamme. On aika yhdistyä ja luoda uusia kontakteja ja ystävyyssuhteita. Löytää yhteen samanhenkisten kanssa ja käydä tätä matkaa yhdessä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.

 

Veronica Julin on kirjoittanut aiheesta kauniista ja lainaan häntä tähän:

"Nainen on auringonlähteen kanava. Nainen tuo lämmön, elinvoiman parisuhteeseensa ja perheeseen. Hänen sydämensä läpi sykkivä tuli sytyttää sydämet henkiin ja käynnistää koko energiakehon toiminnat. Naisen läpi kulkeva tuli ei ole tuhoisa vaan voimistava ja lämmittävä. Se on täynnä intohimoa, tunnetta, luovuutta ja elämänhalua. Naisen aurinkoportti avaa tiet koko kosmiseen kokonaisuuteen. Siksi hänen kautta kanavoituu tieto kaikkeudesta. Naisen tuli ja voima on kaiken keskus. Se näkee kaiken ja se ymmärtää kaiken. Sillä sen lähde on rakkaus, elämä, ikuisuus. Jos naisen tuli sammutetaan, sulkeutuu hänen sydän ja koko yhteisö hänen ympärillään kuihtuu. Ympäriltä katoaa ymmärrys, lämpö, elinvoima sekä luovuus." 

 

 

 


Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Kuukauden 1. sunnuntai klo 18:00-19:30

Paikka
Villa Sydänmaa

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Energiavaihto

5 EUR, maksu käteisellä, tee tarjoilu

Piirissä läpikäydyt asiat ovat ehdottoman luottamuksellisia.

 

​​

bottom of page