top of page
Enkeliviesti_tulkinnat.png

Enkeliviestit-ilta

energiapuhdistus ja korttitulkinnat

Villa Sydänmaan Enkeli-ilta on uudistunut!

Enkeli-illat kutsuvat koolle kaikki enkeleistä ja taivaallisista oppaistamme kiinnostuneet, samanhenkiset ihmiset. Villa Sydänmaan Enkeli-illat on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat hetkeksi hiljentyä itsensä äärelle. Jokainen ilta on ainutlaatuinen sen hetkisen ohjauksen ja osallistujien mukaan. Aloitamme Enkeli-illat energiaharjoituksilla, teemme sydänalaa hoitavan ja avaavan meditaation, joka virittää meitä lempeästi tähän hetkeen ja enkelienergioihin. Meditaation jälkeen ilta on omistettu korttitulkinnoille. Tulkinnoissa käytämme perinteisesti enkeliviesti-kortteja.

Tule mukaan oivaltamaan ja hiljentymään hetkeksi!

ENKELEISTÄ

Enkelit voivat auttaa meitä monin eri tavoin. Auttaakseen meitä, he tarvitsevat luonnollisesti pyynnön. Enkeleillä ei ole omaa vapaata tahtoa, kuten meillä ihmisillä. Enkelit toteuttavat korkeimman tahtoa. Tämä tarkoittaa sitä, että enkelit eivät voi puuttua kenenkään elämään, ilman avunpyyntöä. He voivat auttaa vain, kun olemme sallineet sen tapahtuvan. meidän ihmisten vapaatahto tarkoittaa, että voimme valita itse mihin suuntaan kuljemme ja kuinka kuuntelemme sydämemme ääntä. Voit pyytää apua mieltäsi painaviin asioihin ja tilanteisiin, kunhan pyyntösi kunnioittaa jokaisen korkeinta parasta. Sinun pyyntösi ei ole koskaan pois keneltäkään muulta, sillä maailmankaikkeudessa on paljon enkeleitä ottamassa vastaan pyyntöjämme. Avun pyytäminen ei ole itsekästä – päinvastoin, näin enkelit voivat toteuttaa tehtäväänsä. Apua voit pyytää arkisiin pulmiin, ihmissuhteisiin, unelmien toteuttamiseen ja omalle henkiselle polullesi.

kiekura_harmaa.png

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Su 19.5.2024 klo 17:00-18:30

Paikka
Villa Sydänmaa

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Illan hinta on 20,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla tai MP paikan päällä.

Ilmoittauduthan viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Ilmoittautumiset juuri ennen tapahtumaa onnistuvat vielä, jos ryhmä on saatu kokoon ja tapahtuma järjestetään. Lämmin kiitos kun ilmoittaudut ajoissa.

bottom of page