top of page

Villa Sydänmaa
Palosaarentie 23, VAASA

 • Villa Sydänmaa Facebook
 • Villa Sydänmaa Instagram

Kauan sitten minulla oli haave – saada paikka joka kokoaa yhteen erilaisia hyvinvointi- ja henkisiäpalveluja. Saman katon alle. Koska haaveilin silloin jo talosta, annoin yritykselleni (toivottavasti enteellisesti) nimeksi Villa Sydänmaa. Kaikki alkoi vaatehuoneesta, jonne kokosin kaikki aarteeni ja sijoitin hoitopöytäni. Seuraava askel oli kun autotallin varaston yhteyteen valmistui hieman suurempi hoitohuone. Uuden askeleen otin vuonna 2021 kun Palosaarelle avattiin Villa Sydänmaa.

 

Villa Sydänmaa sijaitsee Vaasassa, Palosaaren torin laidalla.  Meillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja toivomme, että jokainen löytää tarjonnastamme juuri itselleen sopivan ryhmän, oman "heimonsa". Tarjolla on joogaa, mindfullnessia, meditaatiota ja erilaisia naisteniltoja eri teemojen ympärillä, hoitoja, luentoja, koulutuksia sekä muita elämyksiä.

Meidän naisten voimaa tarvitaan nyt ja meidän on aika yhdistää voimamme ja osaamisemme.  Kun itse voimme hyvin, hyvä olo ja voimamme leviävät ympärillemme, ja näin parannamme maailmaa pala palalta. Siksi on niin äärimmäisen tärkeää tehdä työtä itsensä kanssa, mutta myös vastaavasti helliä itseään.

Olet lämpimästi tervetullut Villa Sydänmaan toimintaan

Villa Sydänmaasta sanottua:

”Tila on todella harmoninen ja taipuu moneen käyttötarkoitukseen”

”Kiitos aivan ihanasta kokoontumispaikasta samanhenkisille.”

”Sun tilassa on taikaa”

”Teille on aina kiva tulla, ja kaikenlaista mielenkiintoista tapahtumaa on tarjolla.”

”Tila on jotenkin poikkeuksellisen rauhoittava ja harmoninen”

 

Viikkokalenteri
VS_Sisäkuvat.png
Tunnelmallisia iltoja.png
Tekijät

Tekijät

Niina_pyöreä_2023.png

Niina Nabb
Mood Manager,
VILLA SYDÄNMAA

Hei, olen Niina ja studio Villa Sydänmaa on toteutunut haaveeni. En ole koskaan ollut titteleiden perään, mutta kun kuulin tällaisesta kivasta "tittelistä", ajattelin, että tämähän on juuri sitä mitä teen - eli olen "Mood Manager" omassa yrityksessäni Villa Sydänmaassa

 
Ympäri Suomea järjestetään usein mielenkiintoisia hyvinvointitapahtumia ja -koulutuksia, joihin pienten lasten äitinä harvoin pääsin osallistumaan. Haaveeni olikin luoda Vaasaan paikka, jossa näitä tapahtumia voisi järjestää ja josta olisi iloa muillekin. Kesti kauan, mutta nyt haaveeni on vihdoin totta.

 

Toiveeni on, että löydän ympärilleni innostuneita ja samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat elämän suuret kysymykset ja joilla on halu oppia, etsiä ja löytää. Haluan luoda studiosta rauhaisan paikan, jonne on helppo tulla, jossa voi pysähtyä ja josta voi palata arkeen jälleen virkeämpänä sekä hyvillä mielin.
 

Keskiviikkoisin klo 17:30 pidän Oma hetki -energiapuhdistus-/meditaatioiltaa ja kuukausittain Chakra tasapainotus -tunteja sekä Enkeliviestit-iltoja. Konsepti kehittyy pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan.

 

Tuntieni tarkemmat kuvaukset löydät täältä.
 

Ajankohtaista tietoa toiminnastamme löydät myös Facebookista ja Instagarmista

Ilmoittautumiset Villa Sydänmaan tapahtumiin Slotissa
 

Kodin yhteydessä (Garby, Vaasa) minulla on edelleen hoitohuone, jossa teen energiahoitoja.

Mia Majasaari - Mia Maa.png

Mia Majasaari
MIA MAA
joogaopettaja, äänimaljarentoutukset

Intohimoni tuoda maailmaan hyvinvointia ja terveyttä. Peruskoulutukseltani olen kätilö ja teen työtä syntymän ihmeen ympärillä. Tällä hetkellä päätyöni on sairaalassa. Oman yritykseni perustin vuonna 2017 ja alkuun se toimi nimellä Loveismymantra, joka itselle kuvaa oman yritykseni toimintatapaa. Eli kaiken toiminnan lähtökohtana on kohdata jokainen asiakas aidosta läsnäolon ja rakkauden tilasta. Vuonna 2021 nettisivujen myötä tuli tarve uusiutua ja toimintani aloitti nimellä Mia Maa. Yritykseni tarjoaa yksityisen kätilön palveluita ja hoitoja sekä ohjaan jooga.

Villa Sydänmaan toiminnassa olen ollut mukana alusta asti, ohjaan sekä kundaliinijooga että raskausjoogaa. ”Kundis” on valloittanut ja vakuuttanut itseni, olen kokenut sen monipuolisena, tehokkaana ja voimauttavana joogamuotona ja siksi sen tekniikkoja on ilo opettaa
 

SÄDEHTIVÄ SINÄ -joogakurssi

Maanantaisin 5.2.- 22.4.

 

Sädehtivä Sinä on joogakurssi on sinulle Nainen, joka haluat lisää energiaa ja elinvoimaa oloosi sekä hengähdyshetkiä arjen keskelle. 

Tuntuuko sinusta, että on aika luoda ”nahkasi” uudestaan ja ladata lisää energiaa alkavaan vuoteen. Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, jotka auttavat elämänenergiaa virtaamaan. Kun, energia virtaa vapaasti pysymme terveinä ja elinvoimaisina. Harjoitukset puhdistavat ja tasapainottavat sekä kehoa että mieltä, lisäten sinun sisäistä ja ulkoista hehkua. Yksittäiset harjoitusten on myös tarkoitus haasta sinua, jotta voit kohdata omia sisäisiä rajoittavia uskomuksia.

 

Kurssi koostuu kymmenestä erilaisesta kerrasta ja harjoitukset soveltuvat kaiken tasoisille. Kaikki harjoitukset tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää.

 

Tunti koostu fyysisestä sarjasta, rentoutuksesta ja meditaatiosta. Sarjojen aktiviisuus vaihtelee.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

 

Aika: Maanantaisin 5.2.- 22.4. 24 (ei tunteja 12.2 ja 1.4), klo.19-20.15

Hinta: 135e

Ilmoittautuminen: info@miamaa.fi

Ilmoittautuminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka vahvistettu, kun maksu suoritettu. Saat maksutiedot ilmoittautuessa.

MAMAJOOGA KURSSI

Mamajoogan tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella taitoja, jotka auttavat sinua tulevassa synnytyksessä.

Mamajooga valmistaa tulevaan synnytykseen, sen avulla opit kuuntelemaan itseäsi, se auttaa tutustumaan omiin voimiisi, vahvistaa sidettäsi syntymättömään lapseesi ja on omiaan vähentämään synnytyspelkoa. Joogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoa ja samalla keho vahvistuu. Teemme liikkeitä, jotka tuovat tilaa kasvavalle lapselle ja omalle hengitykselle sekä harjoituksia, jotka tasapainottavat mieltä ja näin lisäävät tunnetta oman kehon hallinnasta.

 Voit aloittaa mamajoogan missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Jokainen tunti on omanlainen kokonaisuus. Kysy paikkaa myös lyhyemmäksi ajaksi, jos synnytysajankohta on lähellä.

Aika: 19.2.- 25.3.24 Maanantaisin klo. 17- 18.30

Paikka: Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta: 120e

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut : info@miamaa.fi, ilmoittauminen on sitova ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikka on vahvistettu, kun maksu on suoritettu. Saat maksutiedot ilmoittautuessa.

MIA MAJASAAREN  KEVÄÄN 2024 TULEVAT TAPAHTUMAT:

 • 13.5. klo. 18-19.30 Heal & Relax with the Sounds, virittäydytään ensin läsnäolon tilaan ja sen jälkeen tehdään yhdessä matrameditatio ja, kun oma taajuutesi on viritetty, niin pääset nauttimaan  hoitavista soinnuista makuuasennossa. Mukana minulla on  äänimaljakokelmani, tuulikellot ja gongi, ehkä muuta muukin instrumentti
  Hinta 30 eur

 • 20.5.-10.6. Klo. 17- 18 ÄITI & VAUVA JOOGA-kurssi, noin 1kk - 12kk ikäisille vauvoille 60e. Tunnin jälkeen mahdollisuus keskusteluun ja jakamiseen.

 • 20.5 -10.6. klo. 19 - 20.30 Synnytykseen valmentava RASKAUSJOOGA - kurssi 100e, sopii kaikentasoisille.


  ILMOITTAUTUMINEN : info@miamaa.fi,
  kaikki paikat täytetään ilmoittautumis järjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova

Marika B pyöreä.png

Mitt namn är Marika Bergvik och jag är en holistisk shaman.

Redan som liten var jag väldigt känslig för energier. De påverkade mig väldigt mycket och jag hade ibland svårt att hantera dem och förstå mig på dem. Genom åren har denna förmåga förstärkts och finslipats och idag är det ett av mina starkaste verktyg.

Jag jobbar med att hjälpa människor att hitta sin urkraft, sin kärna, sin styrka. Jag brinner för att hjälpa människor hitta sig själv och sin väg. Sättet jag arbetar på är en unik blanding av shamansk och intuitiv healing, medial förmåga, frekvens - och aromaterapi samt kristallhealing.

 

Enemmän tietoa löydät sivustoltani: https://marikabergvik.com/

Janna Oinas_pyöreä.png

JANNA OINAS
Fysioterapeutti, VAUVAPIIRIT

 

Fysioterapeutti (erik. äidit ja vauvat), vauvahieroja, vauvahieronnan ohjaaja, doula, imetys- ja uniohjaaja sekä ryhmäliikunnanohjaaja.

 

Kutsumukseni on auttaa pieniä ihmisiä, äitejä ja perheitä voimaan hyvin. Mielestäni ihan jokaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus tulla aidosti kohdatuksi, tuntea olonsa hyväksytyksi omana itsenään, kokea yhteisöllisyyttä sekä saada osakseen lämmintä hoivaa

 

Perustin yritykseni Feminia Fysio & Wellness syksyllä 2023 ja hyppäsin äitiyslomalta takaisin työelämään yrittäjän saappaissa. Yritykseni tarjoaa kattavasti erilaisia palveluita erityisosaamisella äideille, vauvoille ja pienlapsiperheille. Erilaisten kurssien, koulutusten ja ryhmien vetäminen on ollut pitkäaikainen haave. Minusta on upeaa tuoda ihmisiä yhteen sekä luoda tavalliseen arkeen erityisiä ilon ja hyvän olon hetkiä.

 

Villa Sydänmaassa järjestän rakkaudella hyvän fiiliksen toimintaa äideille ja pienlapsiperheille. Ensimmäinen Vauvapiiri -ryhmämme täyttyikin ennätysvauhtia julkaisun jälkeen. Olen iloinen että saan jatkaa alueemme lapsiperheiden toiminnan kehittämistä omanlaisella otteellani.

 

Enemmän tietoa löydät kotisivuilta www.feminia.fi ja Instagramista @feminia.fi

 

KEVÄÄN 2024 TAPAHTUMAT JA KURSSIT

 

Villa Sydänmaan Vauvapiiri

 

Turvallinen ja hyväksyvä kohtaamispaikka, johon saat tulla omana itsenäsi vauvasi kanssa kevyen toiminnan, seurustelun ja rennon yhdessäolon merkeissä. Vauvapiirissä pääset hellimään kehoasi, verkostoitumaan muiden äitien kanssa ja keräämään ihania muistoja vauvavuodellenne pienokaisesi kanssa.

 

Jokaisella kokoontumisella meillä on:

- Äidin kehonhuolto: noin 45 minuutin pituinen, erityisen lempeää liikettä sisältävä hetki. Kevyitä liikkuvuusharjoitteita sekä hengitys- ja rentousharjoituksia. Soveltuu kaikille synnyttäneille äideille.

- Vauvapiiri: noin 45 minuutin pituinen yhteinen, kiireetön kohtaamishetki sisältäen juttelua tai toimintaa viikottain vaihtuvan teeman parissa. Tietoa, tukea ja iloa vauvavuoteen - äidin ja vauvan kiintymyssuhteen tukemista, kannustusta omannäköiseen vanhemmuuteen ja äitien keskeisen yhteisöllisyyden vahvistamista. Saamme yhdessä iloita ja ihmetellä uuden elämän pieniä ja suuria ihmeitä!

 

Vauvapiiri kokoontuu perjantaisin klo 12-13:30.

Ryhmä 1: 9.2.-17.5.2024 TÄYNNÄ!

Ryhmä 2: 12.4.-10.5.2024 PAIKKOJA VAPAANA

 

Ilmoittautuminen: feminiafysio@gmail.com

Hinta: 40€

 

Äitien Oma Ilta

 

Äidin omaa, lapsivapaata aikaa lämpimässä ilmapiirissä leppoisan kevyen ohjelman parissa. Kaikenlaiset äidit ovat tervetulleita odottajista aikuisten lapsien äiteihin. Tule sinäkin mukaan lataamaan akkujasi, verkostoitumaan ja tuntemaan äitiheimouden energia!

 

Kevään äitien omassa illassa ohjelmassa on:

- Kaunistava gua sha -hetki

- Äidin kehonhuoltohetki

- Ohjattu rentoutus

- Rentoa oleskelua ja iltatee

 

Äitien oma ilta tiistaina 23.4.2024 klo 19-20:30

 

Ilmoittautuminen: feminiafysio@gmail.com

Hinta: 12€

 

Vauvahierontakurssi

 

Tulkaa koko perheen voimin oppimaan kotona helposti toteutettavat hierontarutiinit pumpulisen pehmeän vauva-arjen tueksi! Kurssilla opitte vauvan kokovartalohieronnan, vauvahieronnan taikanapit vauvojen yleisimpiin ongelmiin (mm. vatsavaivat, uniongelmat ja itkuisuus), loruhieronnan ja vauvan motorista kehitystä tukevan päivittäisen jumppahetken. Kurssilla tarjolla teetä ja kahvia. Jätämme aikaa myös keskustelulle, verkostoitumiselle ja mukavalle yhdessäololle. Kurssille ovat tervetulleita 0-9kk ikäiset vauvat vanhempineen.

 

Kevään Vauvahierontakurssi toteutuu kahtena perjantaina 24. & 31.52024 klo 12-13:30.

 

Ilmoittautuminen: feminiafysio@gmail.com

Hinta: 30€

JS_pyöreä.png

JENNY SANDELIN
Oopperalaulaja / laulunopettaja

Jenny vetää MY TRUE VOICE -lauluiltoja Villa Sydänmaassa, joka toinen tiistai klo 19-20:30.

Parittomat tiistait.

 

Tervetuloa matalan kynnyksen ja hyvän mielen lauluiltoihin. Lämminhenkisessä miljöössä saat vapauttaa ja voimaannuttaa äänesi sekä kokea laulun ja musiikin parantavaa voimaa, iloa ja energiaa.  Mantroista souliin, poppiin ja ikivihreisiin sen mukaan mitä kaivataan.

                                                                         ♡ ♡ ♡

Välkommen på sångkvällar med låg tröskel för ett glatt sinne! Du får frigöra och stärka din röst och uppleva sångens glädje i en varm miljö. Sångkvällarna dras av operasångerskan /sångläraren Jenny Sandelin.

Kristin_ pyöreä.png

KRISTIN AHLBÄCK


Dance first, think later.
I am a certified Pantarei Approach practitioner, bodyworker, somatic therapist, and facilitator of therapeutic dance spaces.
After 12 years in Berlin I now live in Vaasa, and offer sessions in Swedish, Finnish, English and German.
Connecting to the body in times of change or crisis has shown me profound transformation in my own life and amongst the people I have worked with in somatic therapy or meditative dance sessions.
I wish to offer you a space where you can connect to your emotions and movements, but also resonate with eachother. Looking forward to meeting you.

 

Kristin työskentelee suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi - tilanteen mukaan.

♡ ♡ ♡

Meditatiivinen tanssi by Kristin Ahlbäck torstaisin Villa Sydänmaassa 25.1.2024. alkaen klo 17.30-19


Kutsun sinut tänä syksynä intiimiin tanssitilaan, jossa voit olla yhteydessä tunteisiisi ja kehoosi - ilmaista liikkeet, jotka ovat läsnä tällä hetkellä. Yhdistymme kehoon liikkeen, tuntemusten, hengityksen, äänen, impulssien ja mielikuvien kautta.


Tanssin avulla voimme ilmaista itseämme ja ruumiillisia tunteitamme ja aistejamme. Tanssi antaa meille mahdollisuuden leikkiä ja tuntea. Tanssi on tapa juhlia, tuntea vapautta. Arjessamme unohdamme, kuinka tanssi on kehomme tarve. Kutsun sinut löytämään uudelleen leikkimielisyytesi, luovuutesi ja impulssisi.

Ilmoittautuminen: kristin@me-embodied.com
Hinta: 20 EUR / kerta (käteisenä tai paypal.me/kristinahlback kautta)

Lisätietoja Kristinin nettisivuilta

Tilat, varaukset

Tilat ja varaukset

Rajattu.PNG

Villa Sydänmaassa on 45m2:n kokoinen sali ja pienet sosiaalitilat. Meillä on 10 hengelle joogamatot, tyynyt ja filtit sekä tuolit 20 hengelle. Joten tila muuntuu helposti monenlaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Jopa Pop up - myymäläksi. Salin nurkassa olevat nojatuolit tarjoavat erinomaisen paikan keskusteluille ja tulkinnoille. Tilassa on vedenkeitin, mikro ja pieni jääkaappi. Lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita, kun kaivataan vaikkapa koko päivän tapahtumaan lounasta. Vuokraamme mielellämme tilaa hyvinvointitapahtumiin. Laitathan sähköpostia ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Kysy myös mahdollisuutta vakio viikkovaraukseen (vakituinen viikkovuoro esim. jooga, meditaatio tai naistenpiirille)

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen ja oloinen tapahtuma ja kokemus.

Palosaarentie 23, 65200 VAASA

niina@villasydanmaa.fi

HINNASTO

Oikeudet muutoksiin pidetään

RYHMÄT

 

Varauksen pituus: Tapahtumaan kesto sekä siivous/järjestely aika

 

 • 30€ | ensimmäinen tunti

 • 15€ | seuraavat lisätunnit (per tunti)

 

Kun kaipaat näkyvyyttä tapahtumallesi, voimme lisätä tapahtumasi Villa Sydänmaan kanaviin (nettisivut, uutiskirje, Facebook ja Instagram). Markkinointi energiavaihto on 5% osallistujamaksuista.

YKSITTÄISET ASIAKKAAT (mm. hoidot, tulkinnat, coaching)

Varauksen pituus: Tapahtumaan kesto sekä siivous/järjestely aika

 

 • 15€ | ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 8€/h

 

 

PERUUTUSEHTO:

Jos tilaisuus perutaan alle 48 tuntia varauksesta, veloitetaan 50% tilavuokrasta

 

MAHDOLLISUUS MYÖS VAKIO VIIKKOVARAUKSEEN, kysythän lisää.

 

KÄYTÖSSÄSI ON:

 • sali, keittiö, wc

 • vedenkeitin, mikro, astiat, kynttilät

 • tuoleja 20 kpl

 • joogamattoja 10 kpl

 • filttejä ja tyynyjä 14 kpl

 

 

♡ ♡ ♡

 

 

 

VILLA SYDÄNMAA PRISLISTA

 

 

GRUPPBOKNING:

 

Bokningstid: Eventets längd plus städning/arrangemangstid

 

• 30 € / första timmen

• 15 €/ extra timmar (per timme)

 

När du behöver synlighet för ditt evenemang kan vi lägga till ditt evenemang i Villa Sydänmaas kanaler (webbplats, nyhetsbrev, Facebook och Instagram). Utbyte av marknadsföringsenergi är 5% av deltagaravgiften.

 

INDIVIDUELLA KUNDER (t.ex. behandlingar, tolkningar, coaching)

Bokningstid: Eventets längd plus städning/arrangemangstid

 

 • • 15€ / första timmen

 • påföljande timmar 8€/h

 

 

AVBOKNINGSVILLKOR:

Om evenemanget ställs in mindre än 48 timmar efter bokningen debiteras 50 % av lokalhyran

 

MÖJLIGHET ÄVEN TIL LÖPANDE VECKOBOKNING

 

TILL DITT FÖRFOGANDE HAR DU:

• hall, kök, toalett

• vattenkokare, mikro, muggar, ljus

• 20 stolar

• 10 yogamattor

• 14 filtar och kuddar

 

♡ ♡ ♡

 

VILLA SYDÄNMAA PRICE LIST

 

GROUP:

 

 • 30€ / first hour

 • next hours 15€ / h / each

 

When you need visibility for your event, we can add your event to Villa Sydänmaa's channels (website, newsletter, Facebook and Instagram). Marketing energy exchange is 5% of the participation fee.

 

Healing, coaching, readings etc. sessions with one customer

 

 • 15€ / first hour

 • next hours 8€ / h / each

 

 

CANCELLATION CONDITION:

If the event is canceled less than 48 hours before the booking, 50% of the rent will be charged.

 

You may also be interested about standard weekly bookings

 

WE HAVE FOR YOU:

 • hall, kitchen, toilet

 • kettle, microwave oven, dishes, candles

 • 20 chairs

 • 10 yoga mats

 • 14 blankets and pillows

 

käyntikortit.jpg
bottom of page