top of page

Villa Sydänmaa
Palosaarentie 23, VAASA

  • Villa Sydänmaa Facebook
  • Villa Sydänmaa Instagram

Kauan sitten minulla oli haave – saada paikka joka kokoaa yhteen erilaisia hyvinvointi- ja henkisiäpalveluja. Saman katon alle. Koska haaveilin silloin jo talosta, annoin yritykselleni (toivottavasti enteellisesti) nimeksi Villa Sydänmaa. Kaikki alkoi vaatehuoneesta, jonne kokosin kaikki aarteeni ja sijoitin hoitopöytäni. Seuraava askel oli kun autotallin varaston yhteyteen valmistui hieman suurempi hoitohuone. Uuden askeleen otin Elinan kanssa kun perustimme Mielentilan yhdessä Palosaarelle (muuton vuoksi Elina jäi pois toiminnasta keväällä). Uuden Vuoden aattona 2021, vahvistui ajatus tilan nimen muuttamiseksi Villa Sydänmaaksi.

 

Villa Sydänmaa sijaitsee Vaasassa, Palosaaren torin laidalla.  Meillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja toivomme, että jokainen löytää tarjonnastamme juuri itselleen sopivan ryhmän, oman "heimonsa" (my tribe). Tarjolla on joogaa, mindfullnessia, meditaatiota ja erilaisia naisteniltoja eri teemojen ympärillä, hoitoja, luentoja, koulutuksia sekä muita elämyksiä.

Meidän naisten voimaa tarvitaan nyt ja meidän on aika yhdistää voimamme ja osaamisemme.  Kun itse voimme hyvin, hyvä olo ja voimamme leviävät ympärillemme, ja näin parannamme maailmaa pala palalta. Siksi on niin äärimmäisen tärkeää tehdä työtä itsensä kanssa, mutta myös vastaavasti helliä itseään.

Olet lämpimästi tervetullut Villa Sydänmaan toimintaan

 

Viikkokalenteri
VS_Sisäkuvat.png
Tekijät

Tekijät

NN_pyöreä.png

Niina Nabb

VILLA SYDÄNMAA

Hei, olen Niina ja studio Villa Sydänmaa on toteutunut haaveeni.

 
Ympäri Suomea järjestetään usein mielenkiintoisia hyvinvointitapahtumia ja -koulutuksia, joihin pienten lasten äitinä harvoin pääsin osallistumaan. Haaveeni olikin luoda Vaasaan paikka, jossa näitä tapahtumia voisi järjestää ja josta olisi iloa muillekin. Kesti kauan, mutta nyt haaveeni on vihdoin totta.

 

Toiveeni on, että löydän ympärilleni innostuneita ja samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat elämän suuret kysymykset ja joilla on halu oppia, etsiä ja löytää. Haluan luoda studiosta rauhaisan paikan, jonne on helppo tulla, jossa voi pysähtyä ja josta voi palata arkeen jälleen virkeämpänä sekä hyvillä mielin.
 

Keskiviikkoisin klo 17:30 pidän Oma hetki -energiapuhdistus-/meditaatioiltaa ja kuukausittain Chakra tasapainotus -tunteja sekä Enkeliviestit-iltoja. Konsepti kehittyy pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan.

 

Tuntieni tarkemmat kuvaukset löydät täältä.
 

Ajankohtaista tietoa toiminnasta Facebookissa
 

Ilmoittautumiset Villa Sydänmaan tapahtumiin Slotissa
 

Kodin yhteydessä minulla on edelleen hoitohuone, jossa teen energiahoitoja.

Mia Majasaari - Mia Maa.png

Mia Majasaari
MIA MAA
joogaopettaja, äänimaljarentoutukset

Intohimoni tuoda maailmaan hyvinvointia ja terveyttä. Peruskoulutukseltani olen kätilö ja teen työtä syntymän ihmeen ympärillä. Tällä hetkellä päätyöni on sairaalassa. Oman yritykseni perustin vuonna 2017 ja alkuun se toimi nimellä Loveismymantra, joka itselle kuvaa oman yritykseni toimintatapaa. Eli kaiken toiminnan lähtökohtana on kohdata jokainen asiakas aidosta läsnäolon ja rakkauden tilasta. Vuonna 2021 nettisivujen myötä tuli tarve uusiutua ja toimintani aloitti nimellä Mia Maa. Yritykseni tarjoaa yksityisen kätilön palveluita ja hoitoja sekä ohjaan jooga.

Villa Sydänmaan toiminnassa olen ollut mukana alusta asti, ohjaan sekä kundaliinijooga että raskausjoogaa. ”Kundis” on valloittanut ja vakuuttanut itseni, olen kokenut sen monipuolisena, tehokkaana ja voimauttavana joogamuotona ja siksi sen tekniikkoja on ilo opettaa.

Tulevat kurssit:

ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI SYKSYN KURSSEILLE

STRESSIN PURKUA & ELIKSIIRIÄ  ELÄMÄÄN
25.9.-4.12.23, klo. 19-20.15
-Kurssi on sinulle nainen, joka haluat vapauttaa  kehoon kertynyttä stressiä ja lisätä omaa elinvoimaasi.
Jokainen tunti on omanlainen uniikki kokonaisvaltainen kehon ja mielen hoito hetki. Kurssi sopii kaikentasoisille ja olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Tule kanssani uudistumaan, kohti kevyempää olemista!

Ilmoittautuminen info@miamaa.fi


MAMAJOOGA  KURSSI alkaen 2.10.
Mamajooga tukee raskaudenaikaista hyvinvointia, luottamusta omaan kehoon ja siellä harjoitellaan taitoja, jotka auttavat sinua tulevalla synnytys matkalla. Se on aikaa itsellesi ja vauvallesi rentoutua Kurssille osallistuaksesi, et tarvi aikaisempaa kokemusta joogasta.


Mamajooga on raskausjooga, jonka tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden
matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella taitoja, jotka auttavat sinua tulevassa
synnytyksessä. Mamajoogan lempeät liikkeet hoitavat ja huoltavat kehoa. Teemme liikkeillä tilaa
kasvavalle lapselle ja omalle hengitykselle sekä harjoituksia, jotka tasapainottavat mieltä.
Voit aloittaa mamajoogan missä tahansa raskauden vaiheessa, voit tulla mukaan vielä
loppuraskaudessa, sillä harjoituksia voi tehdä synnytykseen saakka. Aikaisempaa kokemusta
joogasta ei tarvita. Jokainen tunti on omanlainen kokonaisuus. Voit tulla mukaan yhteen tai
useampaan ryhmään. Kysy paikkaa myös lyhyemmäksi ajaksi, jos synnytysajankohta on lähellä.

AJANKOHTA: Maanantaisin 2.10 alkaen klo 17- 18.30


LISÄTIETOJA JA KURSSIEN KOKONAISET KUVAUKSET: www.miamaa.fi --> TAPAHTUMAT
ILMOITTAUTUMINEN: info@miamaa.fi
MAKSUTAPA: Lasku

Marika B pyöreä.png

Mitt namn är Marika Bergvik och jag är en holistisk shaman.

Redan som liten var jag väldigt känslig för energier. De påverkade mig väldigt mycket och jag hade ibland svårt att hantera dem och förstå mig på dem. Genom åren har denna förmåga förstärkts och finslipats och idag är det ett av mina starkaste verktyg.

Jag jobbar med att hjälpa människor att hitta sin urkraft, sin kärna, sin styrka. Jag brinner för att hjälpa människor hitta sig själv och sin väg. Sättet jag arbetar på är en unik blanding av shamansk och intuitiv healing, medial förmåga, frekvens - och aromaterapi samt kristallhealing.

 

Enemmän tietoa löydät sivustoltani: https://marikabergvik.com/

Elina Virta pyöreä.png

ELINA VIRTA
joogaopettaja

 

Olen aina sanonut, että paras ominaisuuteni on se, etten sovi mihinkään muottiin. Olen opiskellut opettajaksi ja työskennellyt opettajana, mutta en ole vain opettaja. Olen perustanut useita yrityksiä, mutta en ole myöskään vain yrittäjä. Minut voisi laittaa koulutukseni ja kokemukseni perusteella hyvin monenlaisiin lokeroihin.


Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, opettaja, tietoisuustaito-ohjaaja sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen työskennellyt opettajana eri ikäisille ja hyvin erilaisista taustoista tuleville lapsille lähes 15 vuoden ajan. Olen myös neljän lapsen äiti, joten olen saanut usein pohtia ja etsiä oikeanlaisia keinoja lasten kasvattamiseen tässä vaativassa nykymaailmassa. Löysin itse avun stressinhallintaan ja kiireisen arjen rauhoittamiseen tietoisuustaitoharjoituksista. Halusin alkaa jakaa oppimaani myös muille, joten perustin silloin Mindfulness- ja joogastudion nimeltä Elämä OM Livet.


Ohjaan viikkotunteja ja tapahtumia Vaasassa Villa Sydänmaan tiloissa.

 

JS_pyöreä.png

JENNY SANDELIN
Oopperalaulaja / laulunopettaja

Jenny aloittaa vetämään MY TRUE VOICE -lauluiltoja Villa Sydänmaassa, joka toinen tiistai klo 19-20:30.

 

Tervetuloa matalan kynnyksen ja hyvän mielen lauluiltoihin. Lämminhenkisessä miljöössä saat vapauttaa ja voimaannuttaa äänesi sekä kokea laulun ja musiikin parantavaa voimaa, iloa ja energiaa.  Mantroista souliin, poppiin ja ikivihreisiin sen mukaan mitä kaivataan.

                                                                         ♡ ♡ ♡

Välkommen på sångkvällar med låg tröskel för ett glatt sinne! Du får frigöra och stärka din röst och uppleva sångens glädje i en varm miljö. Sångkvällarna dras av operasångerskan /sångläraren Jenny Sandelin

Juha Lamminaho.PNG

JUHA LAMMINAHO

Dharmata -meditaatio on jäämässä pois toukokuusta 2023 alkaen. Laitathan viestiä Juhalle, kun kaipaat tuntia - näin saisimme toivottavasti myös jatkoa.

 

Vaasan Dharmata -ryhmässä harjoitamme kiinalais-korealaiseen zen-traditioon perustuvaa meditaatiota. Ryhmä on helsinkiläisen Bodhidharma ry:n paikallisryhmä, jonka pääopettajana toimii suomalaissyntyinen munkki Taehye sunim. Vaasan Dharmatan vetäjänä toimii dharmaopettaja Juha Lamminaho. Harjoitusperinteemme korostaa hiljaista meditaatiota ja nykyhetken tutkimista sellaisena kuin se juuri nyt ilmenee. Toisinaan teemme myös ohjattuja harjoituksia.

 

Kokoonnumme perjantaisin kello 17.30 – 18.30. Harjoituksen jälkeen on mahdollista jakaa harjoituskokemuksia tai kysyä jostain harjoitukseen liittyvästä seikasta. Buddhalaisen perinteen mukaan toimimme lahjoitusten pohjalta, voit halutessasi maksaa esimerkiksi 5 euroa / osallistumiskerta (käteinen ja MobilePay). Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen vaasan.dharmata@gmail.com

 

Blogisivusto: vaasandharmata.blogspot.com

 

Tervetuloa mukaan!

Tilat, varaukset

Tilat ja varaukset

Rajattu.PNG

Villa Sydänmaassa on 45m2:n kokoinen sali ja pienet sosiaalitilat. Meillä on 10 hengelle joogamatot, tyynyt ja filtit sekä tuolit 20 hengelle. Joten tila muuntuu helposti monenlaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Jopa Pop up - myymäläksi. Salin nurkassa olevat nojatuolit tarjoavat erinomaisen paikan keskusteluille ja tulkinnoille. Tilassa on vedenkeitin, mikro ja pieni jääkaappi. Lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita, kun kaivataan vaikkapa koko päivän tapahtumaan lounasta. Vuokraamme mielellämme tilaa hyvinvointitapahtumiin. Laitathan sähköpostia ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Kysy myös mahdollisuutta vakio viikkovaraukseen (vakituinen viikkovuoro esim. jooga, meditaatio tai naistenpiirille)

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen ja oloinen tapahtuma ja kokemus.

Palosaarentie 23, 65200 VAASA

niina@villasydanmaa.fi

HINNASTO

Oikeudet muutoksiin pidetään

SATUNNAISET VUOKRAAJAT:

Ryhmät:

  • 25€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 10€/h

  • 100€ päivävuokra (yli 6 tuntia)

 

Yksittäiset asiakkaat / hoidot, tulkinnat, coaching:

  • 12€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 8€/h

 

Kysy myös vakio viikkovarauksista

käyntikortit.jpg
bottom of page