omahetkibanneri.png
Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
Mielentila, Vaasa

Oma hetki

– energiapuhdistus ja meditaatio tunti–

OMA HETKI -tunti on ainutlaatuinen kokonaisuus ja kokemus. Tunnilla teemme energia-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, syvävenyttelyä sekä lopuksi meditaatio. Toivoisin mahdollisimman monen löytävän tämän tunnin arkeensa, sillä tämänlaista tunti kokonaisuutta ei tarjoa kukaan muu.

Oma hetki -meditaatio/rentoutus syntyi omasta tarpeesta. Halusin itse osallistua iltaan, jossa voin harjoittaa säännöllisesti energiatyöskentelyä ja kiitollisuutta sekä meditoida kauniissa ja turvallisessa ympäristössä, ihanan ryhmän kanssa. Nauttia hetkestä ja palata sitten arkeen virkeämpänä. Niinpä syntyi Oma hetki – tunti, jossa on tietyt perusharjoitukset ja välillä hieman jotain uutta lisäten sekä vaihdellen. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Arjen kiireiden keskellä on tärkeää pysähtyä ja tyhjentää mieli. Meditaatiohetki tietoisen hengityksen avulla on tähän mitä loistavin väline. Meditaatio auttaa myös yhteyden avaamisessa omaan ohjaukseen, intuition kuulemiseen. Meditaatio on mielen tyhjentämistä, voimaantumista, rauhoittumista ja itsessä olemista.

 

Tule kokeilemaan - annan tunnille hyvän olon takuun.

                                              ♡ ♡ ♡

Palautetta Oma hetki -tunneista:

”Oletko ikinä ajatellut arjen pyörteissä, että olisipa kiva välillä vaan hengittää syvään, rentoutua ja olla? Ehkä myös venytellä vähän? Haluan tukea pienyrittäjää, ihanaa Niinaa. Voin lämpimästi suositella hänen tuntejaan, olen saanut niin paljon voimaa ja energiaa elämääni näistä hetkistä.”

 

”Eilinen Oma hetki -tunti oli ihanan rentouttava. Oli tyyni ja raukea olo oman hetken jälkeen ja tosiaan kun sanoit, että sopii jokaiselle. Huomaan kuinka tärkeää on hetkeen pysähtyminen ja mikä oli plussaa vielä, niin ne hengitysharjoitukset. Nekin kun saisi arki rutiineihin. Voin suositella kaikille lämpimästi Omaa hetkeä. Tuli niin rentouttava ja rauhallinen olotila. Kiitos ihana Niina omasta hetkestä.”

”Niinan ”Oma hetki” -tunti oli juuri se mitä hektisen arjen keskelle tarvitsi. Hengitysharjoitukset ja meditaatio sai sekä mielen, että kropan rauhoittumaan. Niina on ihana, ammattitaitoinen ja lempeä ohjaaja ja tunnille on helppo tulla. Voin suositella Oma hetki -tuntia ihan kaikille, ikinä ei ole liikaa aikaa itselle ja rauhoittumiselle.”

Together.PNG

Kaipaatko erilaista ohjelmaa tyky-päivään, naisten iltaan tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen tapahtuma ja kokemus Mielentilassa.

 

Tila on käytössänne tunnin jälkeen sopimuksen mukaan. Hinta 25 EUR / hlö.

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Torstaisin klo 17.30- 18.30 ja tee hetki päälle, jos sinulla on aikaa

Paikka
Mielentila

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Tunnin hinta on 12,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla paikan päällä.​​