Oma hetki_tammikuussa.png
Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30
kausi alkaa ke 24.8.2022

Oma hetki

energiapuhdistus ja meditaatio tunti

OMA HETKI -tunti on ainutlaatuinen kokonaisuus ja kokemus. Tunnilla teemme energia-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia, syvävenyttelyä sekä lopuksi meditaatio. Toivoisin mahdollisimman monen löytävän tämän tunnin arkeensa, sillä tämänlaista tunti kokonaisuutta ei tarjoa kukaan muu.

Oma hetki -meditaatio/rentoutus syntyi omasta tarpeesta. Halusin itse osallistua iltaan, jossa voin harjoittaa säännöllisesti energiatyöskentelyä ja kiitollisuutta sekä meditoida kauniissa ja turvallisessa ympäristössä, ihanan ryhmän kanssa. Nauttia hetkestä ja palata sitten arkeen virkeämpänä. Niinpä syntyi Oma hetki – tunti, jossa on tietyt perusharjoitukset ja välillä hieman jotain uutta lisäten sekä vaihdellen. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Arjen kiireiden keskellä on tärkeää pysähtyä ja tyhjentää mieli. Meditaatiohetki tietoisen hengityksen avulla on tähän mitä loistavin väline. Meditaatio auttaa myös yhteyden avaamisessa omaan ohjaukseen, intuition kuulemiseen. Meditaatio on mielen tyhjentämistä, voimaantumista, rauhoittumista ja itsessä olemista.

 

Tule kokeilemaan - annan tunnille hyvän olon takuun.

                                              ♡ ♡ ♡

Palautetta Oma hetki -tunneista:

”Oletko ikinä ajatellut arjen pyörteissä, että olisipa kiva välillä vaan hengittää syvään, rentoutua ja olla? Ehkä myös venytellä vähän? Haluan tukea pienyrittäjää, ihanaa Niinaa. Voin lämpimästi suositella hänen tuntejaan, olen saanut niin paljon voimaa ja energiaa elämääni näistä hetkistä.”

 

”Eilinen Oma hetki -tunti oli ihanan rentouttava. Oli tyyni ja raukea olo oman hetken jälkeen ja tosiaan kun sanoit, että sopii jokaiselle. Huomaan kuinka tärkeää on hetkeen pysähtyminen ja mikä oli plussaa vielä, niin ne hengitysharjoitukset. Nekin kun saisi arki rutiineihin. Voin suositella kaikille lämpimästi Omaa hetkeä. Tuli niin rentouttava ja rauhallinen olotila. Kiitos ihana Niina omasta hetkestä.”

”Niinan ”Oma hetki” -tunti oli juuri se mitä hektisen arjen keskelle tarvitsi. Hengitysharjoitukset ja meditaatio sai sekä mielen, että kropan rauhoittumaan. Niina on ihana, ammattitaitoinen ja lempeä ohjaaja ja tunnille on helppo tulla. Voin suositella Oma hetki -tuntia ihan kaikille, ikinä ei ole liikaa aikaa itselle ja rauhoittumiselle.”

”Niinan tunnilla pääsen poikkeusellisen syvään rauhan tilaan, mikä on hyvällä tavalla hämmentävää. Niinan äänessä on hyvää syvyyttä joka johdattaa levittomammainkin sielun rauhoittumaan. Silmäjooga oli minulle uusi juttu, super hyvältä tuntui.”

”Oma Hetki tunnilla pääset pysähtymään itsesi äärelle, unohtamaan huolet ja murheet ja nauttimaan erilaisista tasapainottavista harjoituksista Niinan rauhoittavan äänen ohjaamana. Oma Hetki tunnin jälkeen tunsin suurta kiitollisuutta ja rauhaa ja sain selkeyttä ajatteluuni. Suosittelen jokaiselle joka kaipaa pysähtymistä arjen keskelle. Kiitos, ihanan rauhallinen olo.”

”Lämmin kiitos eilisestä! Olen jotenkin niin otettu halustasi antaa/jakaa valoa ja parantaa maailmaa. Sun tunti oli erittäin rauhoittava ja auttoi palaamaan omaan kehoon. Itse olen paljon sen ulkopuolella. Meille valopäille se on helppoa vastaanotettavaa ja suurelti tuttuakin, mutta sinä kokoat siitä ihan omannäköisen kokonaisuuden ja se on sun juttu. Tässä maailmassa ehkäpä eniten sua tarvitsisi ne, jotka eivät sitä tiedosta.”


 

Together.PNG

Kaipaatko erilaista ohjelmaa tyky-päivään, naisten iltaan tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen tapahtuma ja kokemus Villa Sydänmaassa.

 

Tila on käytössänne tunnin jälkeen sopimuksen mukaan. Hinta 25 EUR / hlö.

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Keskiviikkoisin klo 17.30- 18.30 ja tee hetki päälle, jos sinulla on aikaa

Paikka
Villa Sydänmaa

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

12,00 €/hlö. (sis. alv. 24 %). Maksu kortilla paikan päällä, MP tai . (UUTUUS) maksaa voi myös Epassilla

 

Myynnissä myös 4 x kortti, 44 EUR, voimassa 2022​​