Torstaisin klo 17.30–19.00
Mielentila, Vaasa

Oma hetki

– energiapuhdistus ja meditaatio –

Oma hetki -meditaatio/rentoutus syntyi omasta tarpeesta, siitä mitä itse olen kaivannut arkeeni. Halusin itse osallistua iltaan, jossa voin harjoittaa säännöllisesti energiatyöskentelyä ja kiitollisuutta sekä meditoida kauniissa ja turvallisessa ympäristössä, ihanan ryhmän kanssa. Nauttia hetkestä ja palata sitten arkeen virkeämpänä. Niinpä syntyi Oma hetki – tunti, jossa on tietyt perusharjoitukset ja välillä hieman jotain uutta lisäten sekä vaihdellen.

 

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa aluksi puhdistamme energoita ja maadoitumme hetkeen. Syvävenyttelyä, hengitysharjoituksia, rentoutumista ja lopuksi meditaatio. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Arjen kiireiden keskellä on tärkeää pysähtyä ja tyhjentää mieli. Meditaatiohetki tietoisen hengityksen avulla on tähän mitä loistavin väline. Meditaatio auttaa myös yhteyden avaamisessa omaan ohjaukseen, intuition kuulemiseen. Meditaatio on mielen tyhjentämistä, voimaantumista, rauhoittumista ja itsessä olemista.

                                              ♡ ♡ ♡

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen tapahtuma ja kokemus Mielentilassa. Tila on käytössänne tunnin jälkeen sopimuksen mukaan. Hinta 25 EUR / hlö.

Together.PNG

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Torstaisin klo 17.30- 19.00

Paikka
Mielentila

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Tunnin hinta on 12,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla paikan päällä.​​