Oma hetki_banneri.png
Torstaisin klo 17.30–19.00
Mielentila, Vaasa

Oma hetki

– energiapuhdistus ja meditaatio –

Oma hetki -meditaatio/rentoutus syntyi omasta tarpeesta, siitä mitä itse olen kaivannut arkeeni. Halusin itse osallistua iltaan, jossa voin harjoittaa säännöllisesti energiatyöskentelyä ja kiitollisuutta sekä meditoida kauniissa ja turvallisessa ympäristössä, ihanan ryhmän kanssa. Nauttia hetkestä ja palata sitten arkeen virkeämpänä. Niinpä syntyi Oma hetki – tunti, jossa on tietyt perusharjoitukset ja välillä hieman jotain uutta lisäten sekä vaihdellen.

 

Oma hetki on kokonaisvaltainen tunti, jossa tehdään energiapuhdistusta, vahvistusta ja maadoitusta sekä syvävenytellään, hengitellään, meditoidaan ja rentoudutaan. Kaikki yhdellä tapaamisella. Lopuksi saa rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. 

Arjen kiireiden keskellä on tärkeää pysähtyä ja tyhjentää mieli. Meditaatiohetki tietoisen hengityksen avulla on tähän mitä loistavin väline. Meditaatio auttaa myös yhteyden avaamisessa omaan ohjaukseen, intuition kuulemiseen. Meditaatio on mielen tyhjentämistä, voimaantumista, rauhoittumista ja itsessä olemista.

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Torstaisin klo 17.00 - 18.30

Paikka
Mielentila

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Tunnin hinta on 12,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla paikan päällä.​​

SIIRRY MIELENTILAAN:

Mielentila_logo_Kehon_&_mielen_hyvinvoin

Villa Sydänmaa  |  Niina Nabb

KÄYNTIOSOITE: 
Palosaarentie 23

65200 Vaasa

 

POSTIOSOITE:

Villa Sydänmaa
Katajamäentie 11

65280 Vaasa

0505630936

Seuraa meitä Facebookissa

  • Villa Sydänmaa Facebook
DSC01002_edited.jpg