top of page
Oma hetki_nettisivut.png
Keskiviikkoisin klo 17.30–18.30

 

Oma hetki

hoitava ja tasapainottava tunti arkeesi
Epassi Logo Secondary Color RGB-1.webp

OMA HETKI -tunti on ainutlaatuinen kokonaisuus ja kokemus, jossa itse hoidat itseäsi ohjattujen harjoitusten avulla. Tunnilla teemme energia-, hengitys- ja rentoutusharjoituksia. Lempeää, kehoa avaavaa venyttelyä sekä tunnin päätteeksi hiljennymme meditaatioon. Tämänlaista vakio viikkotunti kokonaisuutta ei tietääkseni tarjoa kukaan muu.

Oma hetki -tunti syntyi omasta tarpeesta. Halusin itse osallistua iltaan, jossa voin harjoittaa säännöllisesti energiatyöskentelyä, kiitollisuutta sekä meditoida kauniissa ja turvallisessa ympäristössä, ihanan ryhmän kanssa. Nauttia hetkestä ja palata sitten arkeen virkeämpänä. Niinpä syntyi Oma hetki – tunti, jossa tunnin sisältö pysyy samana, jolloin voit keskittyä olennaiseen, sillä tiedät jo yhden kerran jälkeen mitä tunti pitää sisällään. Lopuksi saat rauhassa ”heräillä” ja juoda kupin teetä sekä vaihtaa ajatuksia. Jotta tunti olisi rauhaisa tehdään harjoitukset ensin seisten, sitten istuen ja lopuksi maaten. Tunti sopii kaikille. Teet harjoitukset aina oman vointisi mukaan.

Arjen kiireiden keskellä on hyvä pysähtyä ja tyhjentää mieli. Meditaatiohetki, tietoisen hengityksen avulla, on loistava väline auttamaan sinua kuulemaan omaa ohjaustasi ja intuitiotasi.

Lyhyesti Oma hetki -tunnin sisältö:

♡ Alkulämmittely voimabiisin tahtiin

♡ Energiaharjoitukset, joista tärkein on maadoitus

♡ Hengitysharjoitukset (lyhyt ja pitkä)

♡ Perus venytykset seisten ja istuen

♡ "Silmäjooga"

♡ Koko kehon rentoutus maaten

♡ Torkahdus, lepo

♡ Meditaatio

♡ Ajatus kiitollisuudelle

Annan tunnilleni hyvän olon takuun.

Lyhyt video Oma hetki -tunnista tästä LINKISTÄ

                                              ♡ ♡ ♡

Palautetta Oma hetki -tunneista:

"Nukun tunnin jälkeisen yön aina paremmin."

 

"Aineenvaihduntani vilkastuu aina tunnin jälkeen"

"Pyysin kiireistä ystävääni mukaan. Minusta tuntuu, että he jotka ovat aina kiireisiä, he tarvitsisivat tuntia eniten. "

"Oma Hetki on rentouttava tunti, jonka jokainen kiireisiä ruuhkavuosia elävä tarvitsisi elämäänsä säännöllisesti. Tunnin aikana tunsin hyvin kuinka kehon kierrokset ja stressitaso laskivat ja sain rauhaisan fiiliksen niin kehoon kuin pään sisällekin. Niinan lempeä ääni ja ammattitaitoinen ohjaus kruunasivat rentouttavan kokonaisuuden. Suosittelen kaikkia ottamaan hetken laatuaikaa itsellensä kiireidenkin keskellä ja kokeilemaan tätä ainutlaatuista Omaa Hetkeä!"

”Oletko ikinä ajatellut arjen pyörteissä, että olisipa kiva välillä vaan hengittää syvään, rentoutua ja olla? Ehkä myös venytellä vähän? Haluan tukea pienyrittäjää, ihanaa Niinaa. Voin lämpimästi suositella hänen tuntejaan, olen saanut niin paljon voimaa ja energiaa elämääni näistä hetkistä.”

 

”Eilinen Oma hetki -tunti oli ihanan rentouttava. Oli tyyni ja raukea olo oman hetken jälkeen ja tosiaan kun sanoit, että sopii jokaiselle. Huomaan kuinka tärkeää on hetkeen pysähtyminen ja mikä oli plussaa vielä, niin ne hengitysharjoitukset. Nekin kun saisi arki rutiineihin. Voin suositella kaikille lämpimästi Omaa hetkeä. Tuli niin rentouttava ja rauhallinen olotila. Kiitos ihana Niina omasta hetkestä.”

”Niinan ”Oma hetki” -tunti oli juuri se mitä hektisen arjen keskelle tarvitsi. Hengitysharjoitukset ja meditaatio sai sekä mielen, että kropan rauhoittumaan. Niina on ihana, ammattitaitoinen ja lempeä ohjaaja ja tunnille on helppo tulla. Voin suositella Oma hetki -tuntia ihan kaikille, ikinä ei ole liikaa aikaa itselle ja rauhoittumiselle.”

”Niinan tunnilla pääsen poikkeusellisen syvään rauhan tilaan, mikä on hyvällä tavalla hämmentävää. Niinan äänessä on hyvää syvyyttä joka johdattaa levittomammainkin sielun rauhoittumaan. Silmäjooga oli minulle uusi juttu, super hyvältä tuntui.”

”Oma Hetki tunnilla pääset pysähtymään itsesi äärelle, unohtamaan huolet ja murheet ja nauttimaan erilaisista tasapainottavista harjoituksista Niinan rauhoittavan äänen ohjaamana. Oma Hetki tunnin jälkeen tunsin suurta kiitollisuutta ja rauhaa ja sain selkeyttä ajatteluuni. Suosittelen jokaiselle joka kaipaa pysähtymistä arjen keskelle. Kiitos, ihanan rauhallinen olo.”

”Lämmin kiitos eilisestä! Olen jotenkin niin otettu halustasi antaa/jakaa valoa ja parantaa maailmaa. Sun tunti oli erittäin rauhoittava ja auttoi palaamaan omaan kehoon. Itse olen paljon sen ulkopuolella. Meille valopäille se on helppoa vastaanotettavaa ja suurelti tuttuakin, mutta sinä kokoat siitä ihan omannäköisen kokonaisuuden ja se on sun juttu. Tässä maailmassa ehkäpä eniten sua tarvitsisi ne, jotka eivät sitä tiedosta.”


 

Together.PNG

Kaipaatko erilaista ohjelmaa tyky-päivään, naisten iltaan tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen tapahtuma ja kokemus Villa Sydänmaassa.

 

Hinta 20 EUR / hlö.

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Keskiviikkoisin klo 17.30- 18.30 ja tee hetki päälle, jos sinulla on aikaa

Paikka
Villa Sydänmaa

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

12,00 €/hlö. (sis. alv. 24 %). Maksu kortilla paikan päällä, MP tai . (UUTUUS) maksaa voi myös Epassilla

 

Myynnissä myös 4 x kortti, 44 EUR, voimassa 2022​​

bottom of page