top of page
Hearts
DSC00996.jpg
ohjatut meditaatiot_logo.JPG

Minua on kehotettu hoitamaan äänelläni. Vuosien empimisen jälkeen ensimmäiset ohjatut meditaatiot ovat valmistuneet. Laskeudu tähän hetkeen ja anna ääneni hoitaa sinua.

Villa Sydänmaa space.png

Tämä on hyvä päivä -aamumeditaatio

 

Tämän meditaation tarkoitus on auttaa sinua keskittymään päivässäsi oikeisiin asioihin, hyvään mieleen ja olemukseen. Voit tämän ohjatun meditaation avulla aloittaa päiväsi rauhoittuen, jolloin tunnet mielesi kevyeksi ja olet täysin valmis uuteen päivään.

Hei, olen kuunnellut nyt joka aamu sinun aamumeditaatiota joka on ihana! Kiitos siitä sinulle. Olisiko niitä mahdollisuus saada lisää? Äänesi on todella rauhoittava ja meditaatio on ihana aamu aloittaja. Ihanaa päivää sinulle.

Kuuntelen aamumeditaation joka aamu. Se on mun aamuriitti joka saa mut hyvälle mielelle.

Villa Sydänmaa space.png

Kauniita unia -iltameditaatio

 

Tämän meditaation avulla laskeudut lempeästi unille. Kauniita unia.

Voi kiitos ihanuus. Kuuntelin läpi - sulla on ihanan rauhoittava ja lempeä ääni. Upeasti oot koonnut myös! Mä laitan heti testaukseen illalla mun teinitytöille, jonka kanssa juuri eilen illalla puhuttiin univaikeuksista.

Kuuntelin eilen ja nukuin kuin tukki. Puheääni ja -tapa ovat niin tärkeitä näissä meditaatioissa ainakin itselleni. Sinun äänesi on aivan ihana. Kiitos!

Ihana sanoma meditaatiossasi. Miehenikin tykkäsi kovasti

Oj Niina jag lyssnade lite just och ska lyssna hela sen mot kvällen. Behaglig och avslappnande röst du har.

Villa Sydänmaa space.png

Metsäkävely-meditaatio

 

Hetki irti arjesta. Rauhoittava ja rentouttava mielikuvamatka luontoon.

Villa Sydänmaa space.png

Ihana arki -meditaatio

 

Ihana arki -meditaatio on muistutus oman mielesi voimasta. Se lisääntyy elämässäsi, mille annat ajatuksesi, voimasi ja energiasi. Voit toistaa tämän affirmaation mielessäsi tai vain kuunnella sanojani. Tämä on erinomainen päivän aloitus tai kun kaipaat voimaa, tukea ja kannustusta päivääsi.

Villa Sydänmaa space.png

Hyvää yötä -meditaatio

 

Hyvää yötä -meditaatio on sinulle, joka kaipaat rauhoittumista juuri ennen nukahtamistasi. Olen kanssasi hetken, jutellen sinulle rauhaisaan tapaani. Voit joko kuunnella ääntäni ja kuvitella mielessäsi kaiken sen, mistä puhun, tai voit vain antaa ääneni rentouttaa ja antaa sen jäädä taka-alalle tasaisena puheena. Toiveeni on, että aamulla saat herätä uuteen päivään hyvin levänneenä.

 

Hyvää yötä.

Rakkaudella, Niina 
 

Villa Sydänmaa space.png
bottom of page