top of page
Chacra tasapainotus _.png

Chakrojen tasapainotushoito & rumpurentoutus

Oletko huolissasi toimeentulostasi ja elämän perusasioista - puhdista ja voimista juurichakraasi. Kaipaako sydämesi hellää huomiota – puhdistetaan sydänchakraa ja annetan sen avautua ottamaan vastaaan ja antamaan pyyteetöntä rakkautta. Onko sinun vaikea sanoa mielipiteesi ja saada äänesi kuuluviin – puhdistetaan ja voimistetaan kurkkuchakraa... Tuntuuko jokin näistä tutulta?

 

Lämpimästi tervetuloa Chakra -hoitoiltaan, missä otetaan vastaan rentouttava ja puhdistava 12 Chakra hoito.

Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka kontrolloivat energian virtausta kehossamme. Chakrojen tarkoitus on mahdollistaa kehitys kaikilla tasoilla: fyysisellä, tunnetasolla, mentaalisella ja henkisellä. Chakrat toimivat ikäänkuin pumput säädellen energian venttiiliemme virtaa. Me avaamme ja suljemme näitä venttiileitä ajatuksiemme, tunteidemme ja kokemustemme kautta.

 

Chakrojen kautta saamme viisautta ja sisäistä tietoa. Ne vaikuttavat jokaiseen elämämme osa-alueeseen ja kiinnittävät huomiomme sisällämme olevien henkisten ja fyysisten voimien runsauteen. Siksi meidän tulee vahvistaa ja puhdistaa kehomme herkät energiat päivittäin. Siirtyessämme uuteen aikaan myös kehomme ja chakramme muuttuvat näiden uusien energiataajuuksien myötä.

 

Pue yllesi rennot vaatteet ja tuo halutessasi mukanasi lempi kristallikiviä vahvistamaan hoitoa. Lopuksi rumpurentoutus.

kiekura_harmaa.png

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Su 26.11.2023 klo 17:00-18:30

Paikka
Villa Sydänmaa

Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Tunnin hinta on 25,00 €/hlö (sis. teetarjoilun)

Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla tai MP paikan päällä.

Ilmoittauduthan viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Ilmoittautumiset juuri ennen tapahtumaa onnistuvat vielä, jos ryhmä on saatu kokoon ja tapahtuma järjestetään. Lämmin kiitos kun ilmoittaudut ajoissa.​​

bottom of page