top of page
Luomisen voima_retriittipäivä.png

Luomisen voima -retriittipäivä

Olen koonnut sinulle energisöiviä harjoituksia, Luomisen voimasta kertovan kokonaisuuden sekä päivä päätetään rentoutukseen ja meditaatio hetkeen. Ota yllesi mukavat, rennot vaatteet sekä muistiinpano välineet. ”Leiriydytään” päiväksi Villa Sydänmaahan ja muistutetaan itseämme siitä upeasta luomisen voimasta mikä meillä kaikilla on. Toivon tuovani sinulle päivääsi energiaa, inspiraatiota, uusia ajatuksia sekä rauhaa sopivassa suhteessa.

Voit tuoda omat eväät tai noutaa lounasta lähikaupasta tai Othellosta. Tarjolla on koko päivän ajan teetä ja pientä välipalaa.

 

HINTA: 55 EUR
Hinta ilmoittautumisen yhteydessä 20 EUR (maksu ohje tulee Slotin varausvahvistuksessa). Huomioithan ystävällisesti, että tätä summaa ei palauteta, jos peruutat tulosi.
Loppu summan voit maksaa paikan päällä kortilla, MobilaPaylla tai käteisellä

 

ILMOITTAUTUMINEN: https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/…

Rakasta elämää ja elämä rakastaa sinua!

Edellisen retriittipäivän palautteita:

 

”Osallistuin ihan mielenkiinnosta retriittiin, koska elämäntilanteeni on tällä hetkellä uuden suunnan etsintää ja ajattelin, että nyt on tarpeellista saada tilanne jostain päin avautumaan. Kaikenkaikkiaan hyvin mielenkiintoinen ja ajatuksia herättelevä päivä. Tulen palaamaan kysymys ja vastausosioon vielä useita kertoja. Meditaatiota ja rentoutusharjoituksia tulen myös jatkossa tekemään, jotta jumit lähtisivät aukenemaan.”

 

”Hyvän mielen päivä -miniretriitti, oli nimensä veroinen tapahtuma. Päivän parasta antia minulle oli pohdinta siitä, mikä itseä liikuttaa ja miksi. Tiedän palaavani niihin asioihin vielä monesti. Enkeliviestit osuivat ja upposivat tähän hetkeen. Ja meditaatiot olivat ihania. Aika kului kuin siivillä samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos Niina ja muut osallistuja.”

 

”Kiitos eilisestä miniretriitistä. Minulle jäi hyvä olo siitä. Jo alkumeditaation aikana minulle välähti ajatuksia, jotka jäivät kytemään mieleen ja pohdiskelin niitä illan aikana. Kirjoitustehtävä antoi paljon ajattelemisen arvoista ja muistokirjoitus oli erittäin avaava. Erittäin puhdistavaa ja ajatuksia nostavaa oli koko päivä, mutta kaikki tapahtui rauhallisesti ja omaan tahtiin. Tämö oli hyvä tapa irroittautua lomasta pyhittämällä päivä itselleen ja aloittaa tänään arki.”

 

”Kysymykset ja vastaukset osio avasi minulle enemmän asioita mietittäväksi ja huomasin, että kuinka samankaltaisien asioiden kanssa me kipuilemme. Näitä kysymyksiä tulen vielä pohtimaan ja yritän saada laajempaa kokonaisuutta itselleni esille.”

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Lauantaina 30.9.2023 klo 11.00 - 17.00

​​

​​

Paikka
Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Kurssipäivän hinta on 55,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla paikan päällä​​.

Tilassa on minijääkaappi ja mikro. Koko päivän on tarjolla teetä, hedelmiä, suklaata ja taateleita. Lähikaupasta voi myös tauolla käydä ostamassa itselleen evästä.

bottom of page