top of page
MINIRETRIITTI.png

Hyvän mielen päivä -miniretriitti

11.00–11.30  Tutustuminen ja tarinat, vihermehutarjoilu

11.30–13.00  Oma hetki – ja pidennetty meditaatio       

13.00–13.30  Lounastauko

13.30–15.00  Kysytään erinomaisia kysymyksiä ja löydetään niihin vastauksia

15.00–15.15   Tauko

15.15–16.00   Enkeliviestejä tähän hetkeen

16.00–17.00 Chakra tasapainotus – rentoutushoito

 

Hyvän mielen päivä -miniretriitissä on sopivassa suhteessa pohdintaa ja rentoutumista. Pohditaan, mikä sinua todella liikuttaa ja miksi. Otetaan aikaa näille ajatuksille, sillä arjen pyöriessä täyttä häkää tähän pohdintaan ei aina jää aikaa. Mitä voisi poistua elämästäsi, että saisit tilaa sille, mitä eniten tarvitset ja kaipaat? Lomien jälkeen laskeudutaan pehmeästi ajatukseen, että arki käynnistyy pikku hiljaa ja syksyyn on mahdollista löytää uusia ajatuksia. Voiko vetovoimanlakia käyttää ”käänteisesti” – kyllä, ja sitten laitetaan kynät sauhuamaan.

Ota yllesi rennot, mukavat vaatteet, evästä ja kirjoitusvälineet. Voit hankkia itsellesi kauniin muistivihon, jonne keräät päivän ajatukset. Vihko, joka piristää ja johon on ilo palata uudestaan ja uudestaan ja täydentää ajatuksia.

Hyvän mielen päivä -miniretriitin palautetta:

 

”Osallistuin ihan mielenkiinnosta retriittiin, koska elämäntilanteeni on tällä hetkellä uuden suunnan etsintää ja ajattelin, että nyt on tarpeellista saada tilanne jostain päin avautumaan. Kaikenkaikkiaan hyvin mielenkiintoinen ja ajatuksia herättelevä päivä. Tulen palaamaan kysymys ja vastausosioon vielä useita kertoja. Meditaatiota ja rentoutusharjoituksia tulen myös jatkossa tekemään, jotta jumit lähtisivät aukenemaan.”

 

”Hyvän mielen päivä -miniretriitti, oli nimensä veroinen tapahtuma. Päivän parasta antia minulle oli pohdinta siitä, mikä itseä liikuttaa ja miksi. Tiedän palaavani niihin asioihin vielä monesti. Enkeliviestit osuivat ja upposivat tähän hetkeen. Ja meditaatiot olivat ihania. Aika kului kuin siivillä samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos Niina ja muut osallistuja.”

 

”Kiitos eilisestä miniretriitistä. Minulle jäi hyvä olo siitä. Jo alkumeditaation aikana minulle välähti ajatuksia, jotka jäivät kytemään mieleen ja pohdiskelin niitä illan aikana. Kirjoitustehtävä antoi paljon ajattelemisen arvoista ja muistokirjoitus oli erittäin avaava. Erittäin puhdistavaa ja ajatuksia nostavaa oli koko päivä, mutta kaikki tapahtui rauhallisesti ja omaan tahtiin. Tämö oli hyvä tapa irroittautua lomasta pyhittämällä päivä itselleen ja aloittaa tänään arki.”

 

”Kysymykset ja vastaukset osio avasi minulle enemmän asioita mietittäväksi ja huomasin, että kuinka samankaltaisien asioiden kanssa me kipuilemme. Näitä kysymyksiä tulen vielä pohtimaan ja yritän saada laajempaa kokonaisuutta itselleni esille.”

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Sunnuntaina 19.9.2021 klo 11.00 - 17.00

​​

​​

Paikka
Villa Sydänmaa, Palosaarentie 23, 65200 Vaasa

Hinta

Kurssipäivän hinta on 65,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %. Maksu kortilla paikan päällä​​.

Tilassa on minijääkaappi ja mikro. Koko päivän on tarjolla teetä, hedelmiä, suklaata ja taateleita. Lähikaupasta voi myös tauolla käydä ostamassa itselleen evästä.

bottom of page