villa_sydanmaa_otsikko_hoidot.png

Hoitohuoneellani teen energiahoitoja eli Reikiä ja Kristallihoitoja. Koska hoidot eivät ole kovinkaan fyysisiä, olen luonut enrgiahoitojen rinnalle Recharge -rentoutushoidon, sillä itse energiahoidoissa käyneenä, olen joskus jäänyt kaipaamaan fyysisempää kosketusta.

 

Äitini sanoi minulle jo lapsena, että käsissäni on erikoista energiaa ja lämpöä. Hoksasin sen itsekin, kun asiaan oikein keskityin. Tässä ei sinällään ole mitään erikoista, sillä meillä kaikilla on jonkinlainen parantamisen taito, sitä pitää vain harjoitella. Kesti kuitenkin kauan, ennen kuin olin valmis ottamaan todella selvää, mistä oikein on kyse.

 

Kävin Reiki- ja Kristallihoitaja-koulutukset, että osaisin tulevaisuudessa käyttää tätä energiaa paremmin. Olen tehnyt hoitoja harvakseltaa vuodesta 2016 lähtien, mutta koen, että nyt on aika aloittaa tekemään sitä työtä, jota minulle on osoitettu pitkän aikaa.

 

Hoitoja on mahdollista saada sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin sekä parittomilla viikoilla myös maanantaisin päiväsaikaan. Hoidot on esitelty alla. Voit tutustua niihin rauhassa ja kysyä tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä!

 

Varaathan aikasi lähettämällä sähköpostia Niinalle:

Follow your dreams.jpg
Reiki2.PNG

Reikihoito

Reiki on ikivanha, alkuperältään japanilainen hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainoon sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

 

Reiki on ns. kosketushoitoa ja energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä. Reikienergia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja määräytyy juuri sillä voimalla, mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan.

 

Hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista. Reiki ei ole uskonto.

Hinta: 30 min | 55,00 € (sis. alv.)

Kun varaat 3 kerran hoitopaketin kerralla hinta:

1. kerta 55,00€

2. kerta 45,00€

3. kerta 35,00€ (maksu käyntien yhteydessä)

Villa_Sydanmaa_Hoidot_Recharge.png

Recharge -rentoutushoito

YRTTIJALKAKYLPY, INTUITIIVINEN KASVO-, PÄÄ- JA JALKAHIERONTA SEKÄ REIKI

Tämä oma hetkesi alkaa jalkakylvyllä, jonka jälkeen siirryt mukavasti pedille ottamaan vastaan kasvo- ja päähieronnan sekä lopuksi puolen tunnin Reikihoidon. Jos mahdollista, tule hoitoon ilman meikkiä tai vain kevyesti ehostettuna. Ota yllesi rennot vaatteet, joissa jalkakylpy on mukava tehdä. Saat hoidosta enemmän itsellesi, jos hoidon jälkeen voit ottaa päivän rennommin, rauhoittuen ja nautiskellen (ilman kiirettä minnekään)

Tulin pienen kiireen kera. Villa Sydänmaan Niina rauhoitti oloni hetkessä omalla läsnäolollaan. Tunnin aika Niinan käsissä pysäytti ajan ja pysäytti myös oman itseni äärelle – siihen, mitä minulle oikeasti kuuluu ja miten voin. Hoito oli tarkasti ajateltu kokonaisuus, jonka kautta vaivuin täydelliseen rauhaan, jossa pystyin vain ladata itseäni. Hoidon jälkeen olo oli rauhallinen ja puhdistunut. Mieli on vapaa kaikesta, kirkas ja rauhallinen. Myöhemmin kotona olin erittäin energinen. Myös seuraavana päivänä oloni oli kirkas ja energinen. Tätä voi suositella jokaiselle, joka haluaa päästä totaalisesti irti arjesta tai saada tasapainoon kehoa ja mieltä. Lahjaideana tämä on myös loistava.

Niinasta aistii sen, kuinka hän tekee työtään puhtaasta, vilpittömästä sydämestään. Niinan käsien kautta virtaa valtavaa lämpöä ja energiaa, jota ei kannata yrittää sanoin kuvailla. Se täytyy käydä kokeilemassa. Lämmin suositus.

Kokonaisuudessaan hoito oli rentouttavan ihana, luksushetki itselle. Suosittelen lämpimästi muillekin väsähtäneille ja uutta energiaa kaipaaville. Seesteinen olo oli aivan mahtava koko päivän (olin hoidossa aamupäivällä) ja vielä seuraavanakin päivänä tuntui, että kaikesta selviää - kun vain pitää myös itsestään huolta!

Rentouttavan päähieronnan aikana ajatukset lähtivät tässä jo vaeltamaan vihreän sammalmetsään, jossa auringonsäteet pilkahtelivat ja linnunlaulu kuului. Kun oli rentoutuneessa mielentilassa, reikihoito pääsi oikeuksiinsa - harhaileva mieli on "kesytetty" ja olin valmis ottamaan tasapainottavaa energiaa. Reikin aikana tunsin kuinka viimeisetkin kireät ja rauhattomat osat omassa kropassa rentoutuivat. Tunti meni todella nopesti!

Itse kaipasin rauhoittumista, maadoittumista ja hetken aikaa vain itselleni. Kokonaisvaltainen rentoutus - niin mielen kuin vartalon, jota voin lämpimästi suositella!

Sinulla on varma ja hyvä ote, osaat säädellä käsien voimankäytön kehon kohteesta/tarpeesta riippuen ja se fyysisyys mitä itse hait siihen hoitokokonaisuuteen oli minusta kyllä onnistunut. Kuten ehkä sanoinkin, niin tulisin mielelläni uudestaan, ja ehkä juuri tällaiseen kokonaisvaltaiseen hoitoon, missä yhdistyy niin moni alue, niin kehosta, aisteista kuin mielestäkin. Ja, se että saa rauhassa herätä ja nousta ja kuulla sinun kokemuksista tekee hoidon lopustakin luontevan.

  • Jalkakylpy on arjen luksusta, joka rentouttaa mieltä, hoitaa jalkoja ja maadoittaa, auttaen laskeutumaan tähän hetkeen. Kylvyssä käytetyt

 

  • Hoidossa käsitellään päänahka sekä kasvot. Hoito lisää verenkiertoa, jonka vuoksi mm. hapensaanti paranee. Kevyt hieronta vaikuttaa myös uneen ja sen laadun paranemiseen sekä sen tarkoitus on ylläpitää terveyttä, tasapainoa ja mielenvirkeyttä.

  • Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme. Reiki on ns. kosketushoitoa ja energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä. hakeutuu sinne missä eniten tarvitaan ja määräytyy sillä voimalla mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan. Hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista.

Hinta: 60 min | 75,00 € (sis. alv.)

Villa_Sydanmaa_hoitotuotteet.jpg
Kristallihoidot.jpg

Kristallihoito

Kristallihoito on intuitiivinen energiahoitomuoto, voimakas ja syvärentouttava kokemus. Hoidettavan energiat kertovat hoitajan intuition kautta, mitä kristalleja ja kiviä hoidossa tulee käyttää.

 

Ei ole olemassa yksittäistä kaavaa hoidon rakenteesta ja kulusta, ja siksi hoidot vaikutuksineen ovat yksilöllisiä kuten ovat energiammekin. Jokainen kristallihoito on erilainen ja omanlaisensa, sillä energiamme muuttuvat joka päivä ja tarpeemme sen mukaan.

 

Kristallihoidossa kivet ja kristallit asetellaan hoitajan intuition ohjaamana hoidettavan auraan ja chakroihin, eli kehon päälle ja ympärille.

 

Hoito ei vaadi koskettamista tai kommunikointia, ja hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista.

​Hinta: 30 min / 55,00 € (sis. alv.)

(käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Villa Sydänmaan hoidot ja palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua. Hoitooni hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoidon aloittamista.

Villa Sydänmaan palveluita ja tuotteita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairaustapauksissa.