top of page
hoitohuone_banneri.png

ENERGIAHOIDOT
energiaa elämääsi

Kuinka voit? Tarvitsetko lisää elinvoimaa arkeesi tai kaipaatko lempeää kehonhuoltoa ja hemmottelua? Lämpimästi tervetuloa energiahoitoon.

 

Voidaksemme hyvin, energian tulisi virrata vapaasti kehossamme. Pidämme huolta fyysisestä kehostamme, mutta energiakehomme tarvitsee myös tasapainotusta ja puhdistuta aika ajoin. Energiahoidosta saatu elinvoima auttaa kehoasi parantamaan itseään, kun tukoksia on puhdistettu. Teen hoitohuoneellani (Gerby, Vaasa) lempeitä ja intuitiivisia energiahoitoja. Koska hoidot eivät ole kovinkaan fyysisiä, olen luonut enrgiahoitojen rinnalle Rentoutushoidon, sillä itse energiahoidoissa käyneenä, olen joskus jäänyt kaipaamaan fyysisempää kosketusta. Energiahoitaja toimii hoitaessaan kanavana välittäen energiaa. Energiahoito käynnistää usein hoidettavassa sisäisen prosessin ja selkiinnyttää näin omia ajatuksia ja päämääriä. Hoito tuo kaivattua voimaa tehdä muutoksia elämään.

Äitini sanoi minulle jo lapsena, että käsissäni on erikoista energiaa ja lämpöä. Hoksasin sen itsekin, kun asiaan oikein keskityin. Tässä ei sinällään ole mitään erikoista, sillä meillä kaikilla on jonkinlainen parantamisen taito, se pitää vain löytää. Kesti kuitenkin kauan, ennen kuin olin valmis ottamaan todella selvää, mistä oikein on kyse. Kävin Reiki- ja Kristallihoitaja-koulutukset, että osaisin tulevaisuudessa käyttää tätä energiaa paremmin.

Teen hoitoja pääsääntöisesti viikonloppuisin ja sopimuksen mukaan arki-iltaisin. Varaathan viikonlopun hoidon viimeistään torstaina klo 12 mennessä. Jos kaipaat muita aikoja arkena, otathan yhteyttä sähköpostitse:

niina@villasydanmaa.fi

Slotista varaus nimellä: ENERGIAHOIDOT

https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/

Joskus pidän myös Energiahoitopäiviä Villa Sydänmaassa. Varaukset Slotissa nimellä "Energiahoitopäivä Palosaarella". Seuraava hoitopäivä on su 21.4.2024 klo 13 alkaen.

Hoito on aina yksilöllinen ja jokainen saa hoidosta juuri sen, mitä sillä hetkellä on tarkoitus.

Jag betjänar även på svenska

Reikihoito

Reikihoito palauttaa luonnollisella tavalla kehomme ja mielemme tasapainoon sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia. Tämä lempeä hoito täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme auttamaan itse itseään - lisäntyvän energian myötä.

 

Hoito alkaa rentoutuksella. Anna ääneni hoitaa ja auttaa sivua vaipumaan rauhaisaan tilaan. Energiaa välitetään asiakkaalle kosketuksella ja energia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja määräytyy juuri sillä voimalla, mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan.

 

Hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista. Laita yllesi mukavat vaatteet.

Hinta: 30 min (käyntiisi on varattu 60min aikaa) | 55,00 € (sis. 24% alv.)

Kun varaat 3 kerran hoitopaketin kerralla hinta:

1. kerta 55,00€

2. kerta 45,00€

3. kerta 45,00€ (maksu käyntien yhteydessä)

Rentoutus - ja  reikihoito
Hinta: 65,00 € (sis. alv.) | käyntiisi on varattu 80min

LEMPEÄ  KASVO-, PÄÄ- JA JALKAHIERONTA SEKÄ INTUITIIVINEN ENERGIAHOITO

Tämä oma hetkesi alkaa rentoutuksella (anna ääneni hoitaa), joka auttaa sinua vastaanottamaan tulevaa energiahoitoa. Aloitamme kevyellä kasvo- ja päähieronnalla, jonka jälkeen tehdään perinteinen energiahoito. Lopuksi hieron jalkaterät, herätellen energiaasi. Jos mahdollista, tule hoitoon ilman meikkiä tai vain kevyesti ehostettuna. Ota yllesi rennot vaatteet. Saat hoidosta enemmän itsellesi, jos hoidon jälkeen voit ottaa päivän rennommin, rauhoittuen ja nautiskellen (ilman kiirettä minnekään).

  • Hieronnassa käsitellään päänahka sekä kasvot. Hieronta lisää verenkiertoa, jonka vuoksi mm. hapensaanti paranee. Kevyt hieronta vaikuttaa myös uneen ja sen laadun paranemiseen sekä sen tarkoitus on ylläpitää terveyttä, tasapainoa ja mielenvirkeyttä.

  • Energiahoito täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme. Kosketushoidossa energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä, joka hakeutuu sinne missä sitä juuri sillä hetkellä eniten tarvitaan ja määräytyy sillä voimalla mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan. Hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista.       

Tulin pienen kiireen kera. Villa Sydänmaan Niina rauhoitti oloni hetkessä omalla läsnäolollaan. Tunnin aika Niinan käsissä pysäytti ajan ja pysäytti myös oman itseni äärelle – siihen, mitä minulle oikeasti kuuluu ja miten voin. Hoito oli tarkasti ajateltu kokonaisuus, jonka kautta vaivuin täydelliseen rauhaan, jossa pystyin vain ladata itseäni. Hoidon jälkeen olo oli rauhallinen ja puhdistunut. Mieli on vapaa kaikesta, kirkas ja rauhallinen. Myöhemmin kotona olin erittäin energinen. Myös seuraavana päivänä oloni oli kirkas ja energinen. Tätä voi suositella jokaiselle, joka haluaa päästä totaalisesti irti arjesta tai saada tasapainoon kehoa ja mieltä. Lahjaideana tämä on myös loistava.

Niinasta aistii sen, kuinka hän tekee työtään puhtaasta, vilpittömästä sydämestään. Niinan käsien kautta virtaa valtavaa lämpöä ja energiaa, jota ei kannata yrittää sanoin kuvailla. Se täytyy käydä kokeilemassa. Lämmin suositus.

Villa_Sydanmaa_hoitotuotteet.jpg

Itse kaipasin rauhoittumista, maadoittumista ja hetken aikaa vain itselleni. Kokonaisvaltainen rentoutus - niin mielen kuin vartalon, jota voin lämpimästi suositella!

Sinulla on varma ja hyvä ote, osaat säädellä käsien voimankäytön kehon kohteesta/tarpeesta riippuen ja se fyysisyys mitä itse hait siihen hoitokokonaisuuteen oli minusta kyllä onnistunut. Kuten ehkä sanoinkin, niin tulisin mielelläni uudestaan, ja ehkä juuri tällaiseen kokonaisvaltaiseen hoitoon, missä yhdistyy niin moni alue, niin kehosta, aisteista kuin mielestäkin. Ja, se että saa rauhassa herätä ja nousta ja kuulla sinun kokemuksista tekee hoidon lopustakin luontevan.

Rentouttavan päähieronnan aikana ajatukset lähtivät tässä jo vaeltamaan vihreän sammalmetsään, jossa auringonsäteet pilkahtelivat ja linnunlaulu kuului. Kun oli rentoutuneessa mielentilassa, reikihoito pääsi oikeuksiinsa - harhaileva mieli on "kesytetty" ja olin valmis ottamaan tasapainottavaa energiaa. Reikin aikana tunsin kuinka viimeisetkin kireät ja rauhattomat osat omassa kropassa rentoutuivat. Tunti meni todella nopesti!

Kokonaisuudessaan hoito oli rentouttavan ihana, luksushetki itselle. Suosittelen lämpimästi muillekin väsähtäneille ja uutta energiaa kaipaaville. Seesteinen olo oli aivan mahtava koko päivän (olin hoidossa aamupäivällä) ja vielä seuraavanakin päivänä tuntui, että kaikesta selviää - kun vain pitää myös itsestään huolta!

Kristallihoito

Kristallihoito on intuitiivinen energiahoitomuoto, voimakas ja syvärentouttava kokemus. Hoidettavan energiat kertovat hoitajan intuition kautta, mitä kristalleja ja kiviä hoidossa tulee käyttää.

 

Ei ole olemassa yksittäistä kaavaa hoidon rakenteesta ja kulusta, ja siksi hoidot vaikutuksineen ovat yksilöllisiä kuten ovat energiammekin. Jokainen kristallihoito on erilainen ja omanlaisensa, sillä energiamme muuttuvat joka päivä ja tarpeemme sen mukaan.

 

Kristallihoidossa kivet ja kristallit asetellaan hoitajan intuition ohjaamana hoidettavan auraan ja chakroihin, eli kehon päälle ja ympärille.

 

Hoito ei vaadi koskettamista tai kommunikointia, ja hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista.

Hinta: 30 min / 55,00 € (sis. alv.)

(käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Villa Sydänmaan hoidot ja palvelut eivät sovellu henkilöille, joilla on vakavia mielenterveyshäiriöitä tai psykoottista oireilua. Hoitooni hakeutuva sitoutuu kertomaan kaikki tarvittavat ja totuudenmukaiset fyysistä ja psyykkistä terveydentilaansa koskevat tiedot ennen hoidon aloittamista.

Villa Sydänmaan palveluita ja tuotteita ei ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tutkimusta, lääkärin määräämiä lääkkeitä tai hoitoja sairaustapauksissa.

bottom of page