Hoitohuoneellani teen energiahoitoja eli Reikiä ja Kristallihoitoja. Koska hoidot eivät ole kovinkaan fyysisiä, joskus asiakkaan toiveesta Reikin lisäksi teen Intialaista päähierontaa, jolloin hoito on monimuotoisempi.

 

Äitini sanoi minulle jo lapsena, että käsissäni on erikoista energiaa ja lämpöä. Hoksasin sen itsekin, kun asiaan oikein keskityin. Tässä ei sinällään ole mitään erikoista, sillä meillä kaikilla on jonkinlainen parantamisen taito, sitä pitää vain harjoitella. Kesti kuitenkin kauan, ennen kuin olin valmis ottamaan todella selvää, mistä oikein on kyse.

 

Kävin Reiki- ja Kristallihoitaja-koulutukset, että osaisin tulevaisuudessa käyttää tätä energiaa paremmin. Olen tehnyt hoitoja harvakseltaa vuodesta 2016 lähtien, mutta koen, että nyt on aika aloittaa tekemään sitä työtä, jota minulle on osoitettu pitkän aikaa.

 

Hoitoja on mahdollista saada sopimuksen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin sekä parittomilla viikoilla myös maanantaisin päiväsaikaan. Hoidot on esitelty alla. Voit tutustua niihin rauhassa ja kysyä tarvittaessa lisätietoja ottamalla yhteyttä!

 

Varaathan aikasi lähettämällä sähköpostia Niinalle:

Reikihoito

Reiki on ikivanha, alkuperältään japanilainen hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainoon sekä puhdistaa ja avaa mahdollisia energiatukoksia. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden.

 

Reiki on ns. kosketushoitoa ja energiaa välitetään asiakkaaseen käsillä. Reikienergia hakeutuu aina sinne, missä sitä eniten tarvitaan, ja määräytyy juuri sillä voimalla, mitä hoidettava on valmis vastaanottamaan.

 

Hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista. Reiki ei ole uskonto.

Hinta: 30 min | 55,00 € (sis. alv.)

(käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

Yhdistetty Reiki ja Intialainen päähieronta

Hoito lisää verenkiertoa pää-niska-hartia-alueella, minkä ansiosta mm. hapensaanti paranee. Verenkierron vilkastumisen myötä aivot saavat happea, silmien lihaksisto rentoutuu, katse kirkastuu ja aistit avautuvat. Hoito vaikuttaa myös uneen ja parantaa sen laatua. Rauhaisa yöuni vahvistaa mieltä arjen haasteissa. 

Hinta: 45 min | 60,00 € (sis. alv.)

(käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

Kristallihoito

Kristallihoito on intuitiivinen energiahoitomuoto, voimakas ja syvärentouttava kokemus. Hoidettavan energiat kertovat hoitajan intuition kautta, mitä kristalleja ja kiviä hoidossa tulee käyttää.

 

Ei ole olemassa yksittäistä kaavaa hoidon rakenteesta ja kulusta, ja siksi hoidot vaikutuksineen ovat yksilöllisiä kuten ovat energiammekin. Jokainen kristallihoito on erilainen ja omanlaisensa, sillä energiamme muuttuvat joka päivä ja tarpeemme sen mukaan.

 

Kristallihoidossa kivet ja kristallit asetellaan hoitajan intuition ohjaamana hoidettavan auraan ja chakroihin, eli kehon päälle ja ympärille.

 

Hoito ei vaadi koskettamista tai kommunikointia, ja hoidon ajaksi on suositeltavaa hiljentyä, rauhoittua ja rentoutua nauttimaan energioiden virtauksista.

​Hinta: 30 min / 55,00 € (sis. alv.)

(käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on osa intialaista perinnehierontaa, jonka sanotaan olevan ennemmin perinnetaito kuin tekniikka. Hoidossa käsitellään yläselkä, hartiat, olkavarret, niska, päänahka sekä kasvot.

 

Hoito lisää verenkiertoa pää-niska-hartia-alueella, jonka vuoksi mm. hapensaanti paranee. Verenkierron vilkastumisen myötä aivot saavat happea, silmien lihaksisto rentoutuu, katse kirkastuu ja aistit avautuvat.

 

Hoito vaikuttaa myös uneen ja sen laadun paranemiseen. Rauhaisa yö uni vahvistaa mieltä arjen haasteissa. Intialainen päähieronta pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Ayurveda suuntaukseen. Päähieronnan ensisijainen tarkoitus on ylläpitää terveyttä, tasapainoa ja mielenvirkeyttä. Hoito on rentouttava ja lämminhenkinen, mielialaa kohottava hetki.

 

Hinta: 30 min / 55 € (sis. alv.)

(Käyntiisi on varattu aikaa 1 h)

Enkelitulkinta

Enkelitulkinnat ovat ihana tapa saada viestejä enkeleiltäsi. He auttavat sinua elämäsi pohdinnoissa ja käänteissä. Enkelien viestit ovat aina rakkaudellisia ja rohkaisevia.

 

Halutessasi voit esittää pari kysymystä tai aihealuetta, joihin toivoisit viestiä tai vahvistusta. Teen tulkinnan kirjallisena (tulkinnan pituus on noin 1 - 2 sivua). Kun maksusi näkyy tililläni, saat tulkinnan sähköpostiisi noin viikon sisällä.

 

 

Hinta: 55,00 €/tulkinta (sis. alv.)

Villa Sydänmaa  |  Niina Nabb

Katajamäentie 11, 65280 Vaasa

0505630936

Seuraa meitä Facebookissa

  • Villa Sydänmaa Facebook

​© 2020 Villa Sydänmaa.

Site created by Viuleva.

Enkelipäivä 
Catarinan kanssa 

– Lorna Byrnen viestiä välittäen 

7.3.2020 klo 12–15

Elämä OM Livet Studio, Vaasa

Hinta 35 €/hlö (sis. alv)