top of page
Lauantai 7.3.2020 klo 12.00–15.00
Elämä OM Livet Studio Vaasa
Enkelipäivä Catarinan kanssa
– Lorna Byrnen viestiä välittäen –
Catarina Degerman.PNG

Catarina Degermanilla on ollut ilo ja etuoikeus tutustua Lorna Byrneen ja hänen opetukseensa jo yhdeksän vuoden ajan. Vuosien varrella Catarinan ja Lornan välillä on synytynyt syvä ystävyys ja Lorna on kehottanut Catarinaa laajemmin levittämään hänen enkelisanomaansa. Enkeli-illan aikana syvennytään Lornan oppeihin Catarinan opastuksella ja kuullaan miten enkelit toimivat arjessa kanssakulkijoina.

Catarina on järjestänyt Lornan kaikki Suomivierailut sekä vienyt hänet Eestiin, Ruotsiin ja Tanskaan. Seuraavaksi on suunnitteilla ryhmämatkoja Irlantiin Lornan luo Kilfane House -kartanoon. Catarina kertoo myös viimeisimmät uutiset Kilfane House -kartanosta, terveiset Lornalta, sekä missä vaiheessa hänen uusin kirjansa on. Lorna kirjoittaa tätä kirjaa jo toista vuotta yhdessä amerikkalaisen tiedemiehen kanssa.

Päivän ohjelma on pääasiallisesti suomeksi. Koska Catarina on kaksikielinen, ohjelma on mahdollista osallistujien mukaan käydä myös  osittain ruotsiksi.

Catarina Degerman har haft glädjen och förmånen att få lära känna Lorna Byrne och fördjupa sig i hennes lära under nio år. Under åren som gått har Lorna och Catarina blivit mycket goda vänner. Lorna har också bett Catarina sprida hennes ängla-budskap i Finland. Under Ängla-kvällen fördjupar vi oss i Lornas budskap samt funderar på hur änglarna kan hjälpa var och en av oss i vardagen.
 

Päivän ohjelma

  • Alustus (tervetuliaissanat, lyhyesti tapahtuman ohjelmasta, Catarinan esittely)

  • Virittäytyminen aiheeseen harjoituksen kautta ja harjoituksen purku

  • Aiheeseen syventymistä. Kertomuksia, kanavointia, tietoa

  • Teetauko, Lornan kirjoja myynnissä

  • Lyhyt ohjattu meditaatio

  • Toinen harjoitus ja harjoituksen purku

  • Tietoa Lornan tapahtumista maaliskuussa ja ryhmäretriiteistä Irlantiin Lornan luo

  • Yhteenveto ja loppusanat

Free flow factory nettisivuilta.PNG

Monia vuosia sitten Lorna kertoi perheelleen ja ystävilleen enkeleiden näyttämästä visiosta. Visio esitti turvallista paikkaa, jossa oli henkinen ilmapiiri ja jonne ihmiset kaikkialta maailmasta, kaikista taustoista ja elämänkatsomuksista voisivat tulla yhdessä jakamaan, oppimaan ja kehittämään henkisyyttä, yhteistyössä kanssani enkeleitten ohjauksessa. Viime aikoihin asti tämä oli juuri sitä eli visio. Mutta tapahtumien avustamana, joita voi kutsua pieniksi ihmeiksi, tästä on vähitellen tulossa totta.

 

Enkeleitten ja yhteisten arvojen ohjaamana Lorna on työskennellyt ystäväjoukon kanssa ja perustanut voittoa tavoittelemattoman järjestön nimeltä the Seraph Foundation (Serafi Säätiö) ja hän on vastaanottanut lahjoituksena 1700-luvun alkupuolelta peräisin olevan Kilfane House nimisen kartanon mittavine maa-alueineen. The Seraph Foundationin tehtävänä on luoda henkinen keskus, jonka puitteissa Lorna entistä syvällisemmin työskentelee tavoitteenaan innostaa, inspiroida ja tukea meidän kaikkien henkistä kasvua enkeliohjauksessa kuten aina.

 

Matka on vasta alussa ja tuki on tarpeen. Projekti on laaja ja kaipaa lisärahoitusta, vapaaehtoisia ammattitaitoisia työntekijöitä, sisustamista ja kalusteita. Mikä ikinä taitosi, ideasi tai ikäsi onkaan, tukesi ja työpanoksesi projektiimme otetaan lämmöllä vastaan. Lorna uskoo, että oikeat ihmiset oikealla hetkellä kuuntelevat suojelusenkeleitään ja tulevat tukemaan tätä toimintaa. Mikäli kuulet sydämessäsi kutsun, niin toivotamme sinut lämpimästi mukaan tukemaan tätä visiota.

kiekura_harmaa.png

Catarina har via sitt företag FreeFlowFactory producerat och arrangerat Lornas samtliga tillställningar i Finland och lanserat Lorna även i Sverige, Danmark och Estland. Som bäst planeras resor till Lornas nya center i Irland, The Kilfane House.Catarina berättar också de senaste nyheterna om Kilfane House och Lornas nya bok (som hon skriver tillsammans med en amerikansk vetenskapsman) samt framför Lornas hälsningar.

Catarina ja Lorna.PNG

Missä, milloin ja miten?

Ajankohta

Lauantai 7.3.2020 klo 12.00 - 15.00

Luentopaikka
Elämä OM Livet Studio

Onkilahdenkatu 5, 65100 Vaasa

Hinta

Luoentopäivän hinta on 35,00 €/hlö. Hintaan sisältyy alv. 24 %.

​​

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse osoiteteseen niina@villasydanmaa.fi. Kerro viestissäsi osallistujien nimet. Saat paluupostissa maksuohjeet. 

 

Varaathan paikkasi pikimmiten, sillä paikkoja on rajoitetusti!

 

Ystävällisesti huomioithan, että tilassa on porrasaskelmat ja siksi paikka ei tällä kertaa sovi esim. liikuntarajoitteiselle (pyörätuoli).

Osallistumismaksun maksaminen​

Varmistat paikkasi luennolle maksamalla osallistumismaksusi tapahtuman alkuun mennessä. Jos ilmoittaudut ja maksat viime hetkellä, varauduthan esittämään maksukuitin paikan päällä! Muista kirjoittaa maksun viestiin osallistujien nimet!

 

Este ja peruutus

Ystävällisesti huomioithan, että osallistumismaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Emme palauta osallistumismaksua, vaan esteen sattuessa voit antaa paikkasi toiselle.

Yhteystiedot

Villa Sydänmaa | Niina Nabb

0505630936
niina@villasydanmaa.fi

bottom of page