Villa Sydänmaa
Palosaarentie 23, VAASA

  • Villa Sydänmaa Facebook
  • Villa Sydänmaa Instagram

Kauan sitten minulla oli haave – saada paikka joka kokoaa yhteen erilaisia hyvinvointi- ja henkisiäpalveluja. Saman katon alle. Koska haaveilin silloin jo talosta, annoin yritykselleni (toivottavasti enteellisesti) nimeksi Villa Sydänmaa. Kaikki alkoi vaatehuoneesta, jonne kokosin kaikki aarteeni ja sijoitin hoitopöytäni. Seuraava askel oli kun autotallin varaston yhteyteen valmistui hieman suurempi hoitohuone. Uuden askeleen otin Elinan kanssa kun perustimme Mielentilan yhdessä Palosaarelle (muuton vuoksi Elina jäi pois toiminnasta keväällä). Uuden Vuoden aattona 2021, vahvistui ajatus tilan nimen muuttamiseksi Villa Sydänmaaksi.

 

Villa Sydänmaa sijaitsee Vaasassa, Palosaaren torin laidalla.  Meillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja toivomme, että jokainen löytää tarjonnastamme juuri itselleen sopivan ryhmän, oman "heimonsa" (my tribe). Tarjolla on joogaa, mindfullnessia, meditaatiota ja erilaisia naisteniltoja eri teemojen ympärillä, hoitoja, luentoja, koulutuksia sekä muita elämyksiä.

Meidän naisten voimaa tarvitaan nyt ja meidän on aika yhdistää voimamme ja osaamisemme.  Kun itse voimme hyvin, hyvä olo ja voimamme leviävät ympärillemme, ja näin parannamme maailmaa pala palalta. Siksi on niin äärimmäisen tärkeää tehdä työtä itsensä kanssa, mutta myös vastaavasti helliä itseään.

Olet lämpimästi tervetullut Villa Sydänmaan toimintaan

 

 
VS_Sisäkuvat.png

VIIKKOKALENTERI
vakiotunnit


MAANANTAI   Joogaryhmät, kundaliinijooga ja mamajooga                        www.miamaa.fi
KESKIVIIKKO  klo 17:30, Oma hetki -tunti / Niina Nabb                               https://slotti.fi/booking/villasydanmaa/     
PERJANTAI    klo 12:00 Jooga -ryhmä / Susanne Hagström-Korhonen    0405407379 tai shagstro@gmail.com
                          klo 15:30 tanssillinen Buti-jooga / Anna Jussila                    www.butianna.com/tunnit/fridayfun
                          klo 17:30 Dharmata-meditaatio / Juha Lamminaho              vaasan.dharmata@gmail.com           

       


 

 

Tekijät

Villa_Sydänmaa_Niina_Nabb.JPG

Niina Nabb

VILLA SYDÄNMAA

Hei, olen Niina ja studio Villa Sydänmaa on toteutunut haaveeni.

 
Ympäri Suomea järjestetään usein mielenkiintoisia hyvinvointitapahtumia ja -koulutuksia, joihin pienten lasten äitinä harvoin pääsin osallistumaan. Haaveeni olikin luoda Vaasaan paikka, jossa näitä tapahtumia voisi järjestää ja josta olisi iloa muillekin. Kesti kauan, mutta nyt haaveeni on vihdoin totta.

 

Toiveeni on, että löydän ympärilleni innostuneita ja samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat elämän suuret kysymykset ja joilla on halu oppia, etsiä ja löytää. Haluan luoda studiosta rauhaisan paikan, jonne on helppo tulla, jossa voi pysähtyä ja josta voi palata arkeen jälleen virkeämpänä sekä hyvillä mielin.
 

Keskiviikkoisin pidän Oma hetki -energiapuhdistus-/meditaatioiltaa ja kuukausittain Chakra tasapainotus -tunteja sekä Enkeliviestit-iltoja. Konsepti kehittyy pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan.

 

Tuntieni tarkemmat kuvaukset löydät täältä.
 

Ajankohtaista tietoa toiminnasta Facebookissa
 

Ilmoittautumiset Villa Sydänmaan tapahtumiin Slotissa
 

Kodin yhteydessä minulla on edelleen hoitohuone, jossa teen energiahoitoja.

kiekura_harmaa.png
Mia Majasaari - Mia Maa.png

Mia Majasaari

MIA MAA

Intohimoni on tuoda maailmaan hyvinvointia ja terveyttä. Peruskoulutukselta olen kätilö ja teen työtä syntymän ihmeen ympärillä. Joogapolkuni on ollut monivaiheinen, vuonna 2015 kundaliinijooga tuli elämääni ja se valloitti minut heti ensikerrasta. Opiskelin ensin Khalsa Way® raskausjooga opettajaksi ja sen jälkeen kundaliinijooga opettajaksi. Olen kokenut ”kundiksen” monipuolisena ja voimauttavana joogamuotona. Se on tuonut elämääni rauhaa, lempeyttä itseä ja muita kohtaan, se on opettanut mielen voimasta sekä kuuntelemaan sydämeni viisautta. Ohjaan synnytykseen valmentavaa Mamajoogaa ja Kundaliinijooga. Teen myös erilaisia voimauttavia hoitoja.

Tarkemmat tiedot ja tuntikuvaukset löytyy www.miamaa.fi

SEURAAVA MAMAKURSSI ALKAA 24.1.2022
raskausjooga +valmennus, yhteensä 9.5h

Kaipaatko raskausaikaan elinvoimaisuutta ja hengähdyshetkiä, tietoa, tukea ja valmentautumista tulevaan synnytykseen.
Raskausjooga valmistaa  tulevaan synnytykseen,  harjoittelemme yhdessä taitoja, jotka auttavat sinua elämäsi tärkeimmällä matkalla sekä viimeisellä kerralla valmentaudutaan yhdessä kumppanin kanssa.

Katso koko kurssin  kuvaus sivulta: www.miamaa.fi, löytyy tapahtumat osiosta, ilmoittautuminen ja kysymykset:
info@miamaa.fi

Paikkoja on rajoitetusti, pidän ryhmäkoon pienenä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Mia Majasaari, kätilö, joogaohjaaja

#raskaus #raskausjooga #synnytys #valmennus #äitiys #odotus 

kiekura_harmaa.png
Marika B pyöreä.png

Mitt namn är Marika Bergvik och jag är en holistisk shaman.

Redan som liten var jag väldigt känslig för energier. De påverkade mig väldigt mycket och jag hade ibland svårt att hantera dem och förstå mig på dem. Genom åren har denna förmåga förstärkts och finslipats och idag är det ett av mina starkaste verktyg.

Jag jobbar med att hjälpa människor att hitta sin urkraft, sin kärna, sin styrka. Jag brinner för att hjälpa människor hitta sig själv och sin väg. Sättet jag arbetar på är en unik blanding av shamansk och intuitiv healing, medial förmåga, frekvens - och aromaterapi samt kristallhealing.

 

Enemmän tietoa löydät sivustoltani: https://marikabergvik.com/

kiekura_harmaa.png
Sussi_ympyrä.png

SUSANNE HAGSTRÖM-KORHONEN

 

YOGA /Rentouttava ja vapauttava jooga. (Esim. fibromyalkia, stressi, uupumus, masennus)

Perjantaisin 12:00 Fredagar (75 min)

 

Hinta / pris: 12 EUR (maksu paikan päällä käteisellä)

Ilmoittautuminen / anmälan: viestillä 040 540 7379 tai shagstro@gmail.com

Ohjaaja Susanne Korhonen InstruktörYoga ohjaaja ja Ayurveda terapeutti, Tai Chi ohjaaja, Itämaisen taistelulajin Karate-do Shotokai ohjaaja, Kasvatustieteen Maisteri 

 

Yoga instruktör och Ayurveda terapeut, Tai Chi ledare, Österländska kampsporten Karate -do Shotokai ledare, Pedagogie Magister

kiekura_harmaa.png
butiohjaajaanna.png

ANNA JUSSILA

Uutuustunti on tanssin, joogan ja alkukantaisen energian riemua - hikoa ja virkoa tanssimalla joogaa. Buti. Dynaaminen ja aivan uudenlainen joogaharjoitus tarjoaa alkukantaista ja tanssillista liikekieltä, nopeita spurtteja ja kokonaisvaltaisen lihaskuntoharjoituksen koko kropalle. Tässä on laji, johon kehosi ja mielesi rakastuvat. Tämä tunti on ennen kaikkea voimaannuttava ja iloa sekä rauhaa tuottava harjoitus, jota kehosi rakastaa, sillä Buti on suunniteltu avaamaan erityisesti nykypäivän istumatyöläisen jäykkiä hartioita, lantiota, nivusia sekä ylä- ja alaselkää.

Buti on intian maratin kieltä ja tarkoittaa lääkettä, joka on piilossa tai piilotettu. Toisin sanoen lajin nimi kertoo lääkkeestä, joka on meihin kaikkiin piilotettu. Pääsemme tähän lääkkeeseen käsiksi harjoittamalla Buti Yogaa, joka poistaa meistä turhat fyysiset ja henkiset kerrokset, joita kannamme tiedostamatta ja tietoisesti. Hikoamalla virkoamme takaisin elämämme ytimeen ja oleellisen äärelle.

Annalla on lähes 15 vuoden harjoitustausta astangajoogasta sekä eri tanssilajeista, kuten afro- ja latinotansseista. Anna on kouluttautunut Buti -ohjaajaksi Yhdysvalloissa syksyllä 2018.

Hinta 12 EUR, opiskelijahinta 11 EUR (MobilePaylla tai käteisellä).

Varaathan paikkasi kaikille tunneille etukäteen osoitteessa: www.butianna.com/tunnit/fridayfun

Lue lisää: www.butianna.com

kiekura_harmaa.png
Juha Lamminaho.PNG

JUHA LAMMINAHO

Vaasan Dharmata -ryhmässä harjoitamme buddhalaista meditaatiota. Harjoitusperinteemme korostaa hiljaista meditaatiota ja nykyhetken tutkimista sellaisena kuin se ilmenee. Kokoonnumme perjantaisin klo 17.30 - 18.30. Istuma- ja kävelymeditaatiota sisältävän tunnin jälkeen on mahdollista jäädä juomaan teetä ja juttelemaan. Buddhalaisen perinteen mukaan toimimme lahjoitusten pohjalta, voit maksaa esimerkiksi 5 euroa / osallistumiskerta (käteinen ja MobilePay). Ilmoittaudu etukäteen Juha Lamminaholle, osoitteeseen vaasan.dharmata@gmail.com.

Lisätietoja: vaasandharmata.blogspot.com

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tilat ja varaukset

Rajattu.PNG

Villa Sydänmaassa on 45m2:n kokoinen sali ja pienet sosiaalitilat. Meillä on 10 hengelle joogamatot, tyynyt ja filtit sekä klaffituolit. Joten tila muuntuu helposti monenlaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Jopa Pop up - myymäläksi. Salin nurkassa olevat nojatuolit tarjoavat erinomaisen paikan keskusteluille ja tulkinnoille. Tilassa on vedenkeitin, mikro ja pieni jääkaappi. Lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita, kun kaivataan vaikkapa koko päivän tapahtumaan lounasta. Vuokraamme mielellämme tilaa hyvinvointitapahtumiin. Laitathan sähköpostia ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Kysy myös mahdollisuutta vakio viikkovaraukseen (vakituinen viikkovuoro esim. jooga, meditaatio tai naistenpiirille)

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen ja oloinen tapahtuma ja kokemus.

Palosaarentie 23, 65200 VAASA

niina@villasydanmaa.fi

HINNASTO

Oikeudet muutoksiin pidetään

SATUNNAISET VUOKRAAJAT:

Ryhmät:

  • 25€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 10€/h

  • 100€ päivävuokra (yli 6 tuntia)

 

Yksittäiset asiakkaat / hoidot, tulkinnat, coaching:

  • 12€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 8€/h

 

Kysy myös vakio viikkovarauksista

käyntikortit.jpg