Villa Sydänmaa
Palosaarentie 23, VAASA

  • Villa Sydänmaa Facebook
  • Villa Sydänmaa Instagram

Kauan sitten minulla oli haave – saada paikka joka kokoaa yhteen erilaisia hyvinvointi- ja henkisiäpalveluja. Saman katon alle. Koska haaveilin silloin jo talosta, annoin yritykselleni (toivottavasti enteellisesti) nimeksi Villa Sydänmaa. Kaikki alkoi vaatehuoneesta, jonne kokosin kaikki aarteeni ja sijoitin hoitopöytäni. Seuraava askel oli kun autotallin varaston yhteyteen valmistui hieman suurempi hoitohuone. Uuden askeleen otin Elinan kanssa kun perustimme Mielentilan yhdessä Palosaarelle (muuton vuoksi Elina jäi pois toiminnasta keväällä). Uuden Vuoden aattona 2021, vahvistui ajatus tilan nimen muuttamiseksi Villa Sydänmaaksi.

 

Villa Sydänmaa sijaitsee Vaasassa, Palosaaren torin laidalla.  Meillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja toivomme, että jokainen löytää tarjonnastamme juuri itselleen sopivan ryhmän, oman "heimonsa" (my tribe). Tarjolla on joogaa, mindfullnessia, meditaatiota ja erilaisia naisteniltoja eri teemojen ympärillä, hoitoja, luentoja, koulutuksia sekä muita elämyksiä.

Meidän naisten voimaa tarvitaan nyt ja meidän on aika yhdistää voimamme ja osaamisemme.  Kun itse voimme hyvin, hyvä olo ja voimamme leviävät ympärillemme, ja näin parannamme maailmaa pala palalta. Siksi on niin äärimmäisen tärkeää tehdä työtä itsensä kanssa, mutta myös vastaavasti helliä itseään.

Olet lämpimästi tervetullut Villa Sydänmaan toimintaan

 

 
VS_Sisäkuvat.png

VIIKKOKALENTERI 2022
 

MAANANTAI  

17:00 Mamajooga / Mia Majasaari, www.miamaa.fi

19:00 Naisten Sydänmatka -joogakurssi / Mia Majasaari    

         

TIISTAI    

17:30 SYKSYN LEMPEÄT JOOGATUNNIT, Johanna Jurkka, aloitus 1.11. LISÄTIETOJA                                        

19:15 Tanssillinen Buti-jooga / Anna Jussila, www.butianna.com,

 

        

KESKIVIIKKO 

17:30 Oma hetki -tunti / Niina Nabb, www.villasydanmaa.fi, ILMOITTAUTUMINEN

                   

TORSTAI        

Hyvinvointikurssit, eri luennoitsijat

PERJANTAI   

 17:30 Dharmata-meditaatio / Juha Lamminaho, vaasandharmata.blogspot.com, vaasan.dharmata@gmail.com

 

SUNNUNTAI

16:30 Tanssillinen Buti-jooga / Anna Jussila, www.butianna.com/vaasatunnit, aloitus 6.11.   

 

Tekijät

NN_pyöreä.png

Niina Nabb

VILLA SYDÄNMAA

Hei, olen Niina ja studio Villa Sydänmaa on toteutunut haaveeni.

 
Ympäri Suomea järjestetään usein mielenkiintoisia hyvinvointitapahtumia ja -koulutuksia, joihin pienten lasten äitinä harvoin pääsin osallistumaan. Haaveeni olikin luoda Vaasaan paikka, jossa näitä tapahtumia voisi järjestää ja josta olisi iloa muillekin. Kesti kauan, mutta nyt haaveeni on vihdoin totta.

 

Toiveeni on, että löydän ympärilleni innostuneita ja samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat elämän suuret kysymykset ja joilla on halu oppia, etsiä ja löytää. Haluan luoda studiosta rauhaisan paikan, jonne on helppo tulla, jossa voi pysähtyä ja josta voi palata arkeen jälleen virkeämpänä sekä hyvillä mielin.
 

Keskiviikkoisin klo 17:30 pidän Oma hetki -energiapuhdistus-/meditaatioiltaa ja kuukausittain Chakra tasapainotus -tunteja sekä Enkeliviestit-iltoja. Konsepti kehittyy pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan.

 

Tuntieni tarkemmat kuvaukset löydät täältä.
 

Ajankohtaista tietoa toiminnasta Facebookissa
 

Ilmoittautumiset Villa Sydänmaan tapahtumiin Slotissa
 

Kodin yhteydessä minulla on edelleen hoitohuone, jossa teen energiahoitoja.

kiekura_harmaa.png
Mia Majasaari - Mia Maa.png

Mia Majasaari

MIA MAA

Intohimoni tuoda maailmaan hyvinvointia ja terveyttä. Peruskoulutukseltani olen kätilö ja teen työtä syntymän ihmeen ympärillä. Tällä hetkellä päätyöni on sairaalassa. Oman yritykseni perustin vuonna 2017 ja alkuun se toimi nimellä Loveismymantra, joka itselle kuvaa oman yritykseni toimintatapaa. Eli kaiken toiminnan lähtökohtana on kohdata jokainen asiakas aidosta läsnäolon ja rakkauden tilasta. Vuonna 2021 nettisivujen myötä tuli tarve uusiutua ja toimintani aloitti nimellä Mia Maa. Yritykseni tarjoaa yksityisen kätilön palveluita ja hoitoja sekä ohjaan jooga.

Villa Sydänmaan toiminnassa olen ollut mukana alusta asti, ohjaan sekä kundaliinijooga että raskausjoogaa. ”Kundis” on valloittanut ja vakuuttanut itseni, olen kokenut sen monipuolisena, tehokkaana ja voimauttavana joogamuotona ja siksi sen tekniikkoja on ilo opettaa.

Tulevat kurssit:

NAISTEN SYDÄNMATKA- joogakurssi

Kurssi on sinulle, joka haluat pysähtyä oman sydämesi äärelle, vahvistaa omanäköistä elämää, saada hengähdyshetkiä ja rauhan kokemusta eloosi.

Kurssilla tehdään kundaliinijooga harjoituksia ja meditaatioita, joissa keskitytään mm. avaamaan sydänkeskusta ja tehdään sydäntä avaavia meditaatioita. Kurssi sopii erilaisiin elämäntilanteisiin, saatat olla jonkin muutoksen äärellä ja haluat vahvistusta oman viisauden äärellä, olet kokenut surua tai menetystä ja sydämesi tarvitsee hoivaa, olet uupunut, ja tarvitset lepoa ja energiaa tai haluat oppia uusia tapoja hoitaa itseäsi.

Kurssi sopii kaikentasoisille ja jokainen harjoitus tehdään omista lähtökohdista ja keskitytään sisäisen maailmaa kokemiseen, sen sijaan, miltä kukin liike tai harjoitus näyttää.

AJANKOHTA: Maanantaisin 5.9. - 14.11.22 ( 17.10. ei joogaa) klo 19:00 -20:15

MAMAKURSSI

Kurssin tavoitteena on lisätä raskausajan hyvinvointia, tukea äitiyden matkaa, vahvistaa luottamusta omaan kehoon, harjoitella synnytystaitoja ja saada konkreettisia työkaluja. Kurssi koostuu viidestä mamajoogasta kerrasta sekä yhdestä kumppanin kanssa yhteisestä kerrasta. Kurssi koostuu erilaisista teematunneista, harjoittelemme mm. seuraavia; hengitys, rentoutuminen, mielen voima, visualisointi, rentouttavat asennot ja liikkeet, äänen käyttö, kosketuksen voima ja paljon muuta. Viimeisellä kerralla harjoittelemme aikaisemmin oppimaamme yhdessä kumppanin kanssa helposti lähestyttävällä tavalla ja teemme erilasia pariharjoituksia vahvistamaan keskenäistä luottamusta tulevaa synnytystä varten.

AJANKOHTA: Maanantaisin 12.9.- 17.10.22, klo 17:00- 18:30

5x 1,5h raskausjoogaa,

1x 2,5h yhteinen valmennuksellinen kerta kumppanin kanssa, klo. 17:00-19:30

LISÄTIETOJA: Kurssien kokonaiset kuvaukset ja tiedot löytyy www.miamaa.fi

ILMOITTAUTUMINEN: info@miamaa.fi

MAKSUTAPA: lasku

Marika B pyöreä.png

Mitt namn är Marika Bergvik och jag är en holistisk shaman.

Redan som liten var jag väldigt känslig för energier. De påverkade mig väldigt mycket och jag hade ibland svårt att hantera dem och förstå mig på dem. Genom åren har denna förmåga förstärkts och finslipats och idag är det ett av mina starkaste verktyg.

Jag jobbar med att hjälpa människor att hitta sin urkraft, sin kärna, sin styrka. Jag brinner för att hjälpa människor hitta sig själv och sin väg. Sättet jag arbetar på är en unik blanding av shamansk och intuitiv healing, medial förmåga, frekvens - och aromaterapi samt kristallhealing.

 

Enemmän tietoa löydät sivustoltani: https://marikabergvik.com/

JJ.png

JOHANNA JURKKA

Lähdin joogatielle vuosia sitten, päämääränäni löytää helpotusta istumatyöstä johtuneisiin selkäjumeihin. Selkävaivat jäivät nopeasti joogamatolle. Vähitellen elämäni mullistui muutenkin, ja huomasin seikkailevani kiehtovilla, mystisillä henkisillä poluilla. Niillä poluilla olen edelleen. Vuonna 2019 aloittamani Suomen joogaliiton (SJL) joogaopettaja-opinnot ovat edenneet syventävään vaiheeseen, ja takana ovat satojen tuntien opinnot. Viime vuonna (2021) valmistuin myös Yin-jooga-, meditaatio- ja rentoutusohjaajaksi (Yoga Yinful®). Meneillään ovat myös Reiki master -opinnot.

Kotisivuni: https://johannan-joogasanat.webnode.fi

SYKSYN LEMPEÄT JOOGATUNNIT

Aika: Tiistaisin 1.11. alkaen klo 17.30

Hinta: 12 EUR kertamaksu tai 4 krt x 42 EUR

Ilmoittautuminen: johanna.jurkka@gmail.com, tekstiviesti tai WhatsApp: 050 415 23 77,

Facebook: Johannan Joogat (yv).

 

Ohjaan kaikille sopivaa lempeää, tasapainottavaa ja harmonisoivaa hatha-joogaa. Harjoitusten tavoitteena on kehon jännitystilojen rentouttaminen, mielen tyynnyttäminen ja hermoston rauhoittaminen helppojen, mutta tehokkaiden jooga-asanoiden (asentojen) ja meditatiivisten hengitysharjoitusten avulla.

Harjoituksissa edetään asteittain oman kehon yksilöllisyyttä kunnioittaen. Välillä viivytään rytmiltään rauhallisissa asanoissa, mutta mukana on myös dynaamisia, kehoa voimistavia liikkeitä. Tuntien pääteemat vaihtelevat: niska- ja hartiaseudun lihasten rentouttaminen, aineenvaihdunnan parantaminen, selkärangan huolto, hyvä unenlaatu ja mieltä rauhoittava meditaatio.

​​​

butiohjaajaanna.png

ANNA JUSSILA

Buti-jooga on tanssin, joogan ja alkukantaisen energian riemua - hikoa ja virkoa tanssimalla joogaa. Buti. Dynaaminen ja aivan uudenlainen joogaharjoitus tarjoaa alkukantaista ja tanssillista liikekieltä, nopeita spurtteja ja kokonaisvaltaisen lihaskuntoharjoituksen koko kropalle. Tässä on laji, johon kehosi ja mielesi rakastuvat. Tämä tunti on ennen kaikkea voimaannuttava ja iloa sekä rauhaa tuottava harjoitus, jota kehosi rakastaa, sillä Buti on suunniteltu avaamaan erityisesti nykypäivän istumatyöläisen jäykkiä hartioita, lantiota, nivusia sekä ylä- ja alaselkää.

Buti on intian maratin kieltä ja tarkoittaa lääkettä, joka on piilossa tai piilotettu. Toisin sanoen lajin nimi kertoo lääkkeestä, joka on meihin kaikkiin piilotettu. Pääsemme tähän lääkkeeseen käsiksi harjoittamalla Buti Yogaa, joka poistaa meistä turhat fyysiset ja henkiset kerrokset, joita kannamme tiedostamatta ja tietoisesti. Hikoamalla virkoamme takaisin elämämme ytimeen ja oleellisen äärelle.

Annalla on lähes 15 vuoden harjoitustausta astangajoogasta sekä eri tanssilajeista, kuten afro- ja latinotansseista. Anna on kouluttautunut Buti -ohjaajaksi Yhdysvalloissa syksyllä 2018.

Tunnit tiistaisin klo 19:00

Hinta 12 EUR, opiskelijahinta 11 EUR (MobilePaylla tai käteisellä).

Varaathan paikkasi kaikille tunneille etukäteen osoitteessa: www.butianna.com/tunnit/fridayfun

Lue lisää: www.butianna.com

Juha Lamminaho.PNG

JUHA LAMMINAHO

Vaasan Dharmata -ryhmässä harjoitamme kiinalais-korealaiseen zen-traditioon perustuvaa meditaatiota. Ryhmä on helsinkiläisen Bodhidharma ry:n paikallisryhmä, jonka pääopettajana toimii suomalaissyntyinen munkki Taehye sunim. Vaasan Dharmatan vetäjänä toimii dharmaopettaja Juha Lamminaho. Harjoitusperinteemme korostaa hiljaista meditaatiota ja nykyhetken tutkimista sellaisena kuin se juuri nyt ilmenee. Toisinaan teemme myös ohjattuja harjoituksia.

 

Kokoonnumme perjantaisin kello 17.30 – 18.30. Harjoituksen jälkeen on mahdollista jakaa harjoituskokemuksia tai kysyä jostain harjoitukseen liittyvästä seikasta. Buddhalaisen perinteen mukaan toimimme lahjoitusten pohjalta, voit halutessasi maksaa esimerkiksi 5 euroa / osallistumiskerta (käteinen ja MobilePay). Ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä. Lisätietoja saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen vaasan.dharmata@gmail.com

 

Blogisivusto: vaasandharmata.blogspot.com

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tilat ja varaukset

Rajattu.PNG

Villa Sydänmaassa on 45m2:n kokoinen sali ja pienet sosiaalitilat. Meillä on 10 hengelle joogamatot, tyynyt ja filtit sekä klaffituolit. Joten tila muuntuu helposti monenlaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Jopa Pop up - myymäläksi. Salin nurkassa olevat nojatuolit tarjoavat erinomaisen paikan keskusteluille ja tulkinnoille. Tilassa on vedenkeitin, mikro ja pieni jääkaappi. Lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita, kun kaivataan vaikkapa koko päivän tapahtumaan lounasta. Vuokraamme mielellämme tilaa hyvinvointitapahtumiin. Laitathan sähköpostia ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Kysy myös mahdollisuutta vakio viikkovaraukseen (vakituinen viikkovuoro esim. jooga, meditaatio tai naistenpiirille)

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen ja oloinen tapahtuma ja kokemus.

Palosaarentie 23, 65200 VAASA

niina@villasydanmaa.fi

HINNASTO

Oikeudet muutoksiin pidetään

SATUNNAISET VUOKRAAJAT:

Ryhmät:

  • 25€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 10€/h

  • 100€ päivävuokra (yli 6 tuntia)

 

Yksittäiset asiakkaat / hoidot, tulkinnat, coaching:

  • 12€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 8€/h

 

Kysy myös vakio viikkovarauksista

käyntikortit.jpg