Luento 4.5.2019 klo 13.00 - 15.00
Tara Lange & vihermehut
Villa_Sydänmaa_&_Tara_Lange_Vaasa_4.5.2019_Vihermehut.jpg

Tara puhuu selkeästi, karismaattisesti, innostavasti, palavasti ja vakuuttavasti! Miten raikas ja salliva katsomus hänellä onkaan. Mitään ei tuputa, vaan ohjaa oman osaamisen ja tiedon äärelle, vaikka aihe on näinkin "kuuma peruna" kuin ravinto ja parantuminen. Siitä täydet pisteet!

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa - varaa paikkasi ajoissa!

Kirjailija, suosittu luennoitsija, Hidasta elämää -bloggaaja ja Tajunnan Virtaa -podcastaaja Tara Lange pitää inspiroivan, koskettavan ja ajatuksia herättävän luennon vihermehuista sekä niiden vaikutuksesta terveyteemme ja elinvoimaamme. Tara kertoo tyttärensä ja miehensä paranemistarinat sekä filosofiaansa mehustamisesta.

 

Mitä kaikkea voi mehustaa ja miksi? Luennolla näet miten helposti ja vaivattomasti saat valmistettua turvallisista luonnon antimista energisoivia, puhdistavia, parantavia ja herkullisia mehuja!

 

Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse kattavan tietopaketin mehustamisesta, tietoa eri laitteista ja alennuskoodeja niihin sekä printattavat listat mehustattavista raaka-aineista ja niiden esivalmistelutavasta.

Ota ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä hakemaan inspiraatiota ja piristystä kevääseen!

 

Ajankohta

Lauantai 4.5.2019 klo 13.00 - 15.00

Muista myös Tikapuut rakkauteen -luento

klo 16.00 - 18.00!

Luentopaikka

Bock's Corner, Lato-tila

Gerbyntie 16, 65230 Vaasa

Hinta

Yhden luennon hinta on 30,00 € ja kahden luennon pakettihinta on 50,00 € (sis. alv. 24 %).

 

Hintaan sisältyvät luento, Vihermehu-luennolla vihermehun puristaminen tuoreista raaka-aineista sekä luentomateriaali. 

 

Luentomateriaali lähetetään osallistujille luennon jälkeen sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Jos ilmoitat monta osallistujaa, muista mainita myös heidän sähköpostiosoitteensa!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä! Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen niina@villasydanmaa.fi. Mainitse viestissäsi osallistujien nimet ja luennot, joihin osallistutte (Vihermehu ja/tai Tikapuut rakkauteen). Saat paluupostissa laskun, jossa on maksuohjeet.

Muista myös Tikapuut rakkauteen -luento klo 16! Kummallekin luennolle mahtuu 50 osallistujaa – varaa paikkasi nyt!

Osallistumismaksun maksaminen

Varmistat paikkasi luennolle maksamalla osallistumismaksusi tapahtuman alkuun mennessä. Jos ilmoittaudut ja maksat viime hetkellä, varauduthan esittämään maksukuitin paikan päällä! Muista kirjoittaa maksun viestiin osallistujien nimet!

 

Este ja peruutus

 

Ystävällisesti huomioithan, että osallistumismaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Emme palauta osallistumismaksua, vaan esteen sattuessa voit antaa paikkasi toiselle.

Yhteystiedot

Villa Sydänmaa | Niina Nabb

0505630936
niina@villasydanmaa.fi

 

 

Villa Sydänmaa  |  Niina Nabb

Katajamäentie 11, 65280 Vaasa

0505630936

Seuraa meitä Facebookissa

  • Villa Sydänmaa Facebook

​© 2020 Villa Sydänmaa.

Site created by Viuleva.

DSC01002_edited.jpg