Luento 4.5.2019 klo 16.00 - 18.00
Tara Lange & Tikapuut rakkauteen
Villa_Sydänmaa_&_Tara_Lange_Vaasa_4.5.2019_Tikapuut_rakkauteen.jpg

Mukaan mahtuu 50 osallistujaa - varaa paikkasi ajoissa!

Nauroin vedet silmissä! Ai että teki hyvää nauraa sinulle, itselleni ja koko tälle elämälle joka tasossa. Kaikki sallittua, todellakin!

Tapa millä puhut tunteista on niin maanläheinen ja arkinen, että sitä alkaa ihmetellä, miten niistä onkaan voitu tehdä niin vaikeita ja miksi ihmeessä niitä tukahdutamme, sillä nehän todellakin ovat parasta koko... maailmassa!

Ajattelin, että tunneluento olisi syyllistävää ja saisin taas roppakaupalla neuvoja miten olla parempi ihminen, mutta sainkin synninpäästön ja vapautuksen ja innostuksen kipinän! Hauskin ja piristävin luento jolla olen ollut!

Mitä raskaat tunteet – häpeä, syyllisyys, apatia, suru, pelko, himo, viha ja ylpeys yrittävät meille kertoa? Onko aina tarkoitus olla onnellinen ja voimissaan, tuntea vain rohkeutta, olla neutraali tai halukas, hyväksyvä, ymmärtäväinen ja rakastava yli-ihminen vai onko meidän “huonoina” pitämillä tunteilla joku tarkoitus ja oppi? 
 
Tunteiden tikapuu on loistava työkalu, josta oppia tunnistamaan tunnetilojaan. Mikä on sinun perustunteesi ja mitä tunteita välttelet? Yksinkertaisen ja ajatuksia herättävän työkalun voimin oivaltaa itsestään ja läheisistään hämmästyttäviä asioita. Luennollaan Tara kertoo miten tikapuita voi käyttää omassa arjessaan, parisuhteessaan tai yrityksessään – lisäämään hyväksyntää ja ymmärrystä muita kohtaan, mutta ennenkaikkea löytääkseen tasapainon ja suunnan omien tunteidensa avulla. 

Luento sopii kaikenikäisille. Luennon jälkeen saat sähköpostitse tietopaketin.

Ota ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä hakemaan inspiraatiota ja piristystä kevääseen!

 

Ajankohta

Lauantai 4.5.2019 klo 16.00 - 18.00

Muista myös Vihermehu-luento klo 13.00 - 15.00!

Luentopaikka

Bock's Corner, Lato-tila

Gerbyntie 16, 65230 Vaasa

Hinta

Yhden luennon hinta on 30,00 € ja kahden luennon pakettihinta on 50,00 € (sis. alv. 24 %).

 

Hintaan sisältyy luento (Vihermehut-luennolla myös luentomateriaali, joka lähetetään osallistujille luennon jälkeen sähköpostitse ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä! Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen niina@villasydanmaa.fi. Mainitse viestissäsi osallistujien nimet ja luennot, joihin osallistutte (Vihermehu ja/tai Tikapuut rakkauteen). Saat paluupostissa laskun, jossa on maksuohjeet.

Muista myös Vihermehu-luento klo 13! Kummallekin luennolle mahtuu 50 osallistujaa – varaathan paikkasi ajoissa!

Osallistumismaksun maksaminen

Varmistat paikkasi luennolle maksamalla osallistumismaksusi tapahtuman alkuun mennessä. Jos ilmoittaudut ja maksat viime hetkellä, varauduthan esittämään maksukuitin paikan päällä! Muista kirjoittaa maksun viestiin osallistujien nimet!

 

Este ja peruutus

 

Ystävällisesti huomioithan, että osallistumismaksun maksaminen on sitova ilmoittautuminen. Emme palauta osallistumismaksua, vaan esteen sattuessa voit antaa paikkasi toiselle.

Yhteystiedot

Villa Sydänmaa | Niina Nabb

0505630936
niina@villasydanmaa.fi

 

 

Villa Sydänmaa  |  Niina Nabb

Katajamäentie 11, 65280 Vaasa

0505630936

Seuraa meitä Facebookissa

  • Villa Sydänmaa Facebook

​© 2020 Villa Sydänmaa.

Site created by Viuleva.

Enkelipäivä 
Catarinan kanssa 

– Lorna Byrnen viestiä välittäen 

7.3.2020 klo 12–15

Elämä OM Livet Studio, Vaasa

Hinta 35 €/hlö (sis. alv)