Mielentila

Palosaarentie 23, VAASA

  • Mielentila Facebook
  • Mielentila Instagram
 

Mielentila sijaitsee Vaasassa, Palosaaren torin laidalla. Mielentila on paikka, jossa voi pysähtyä oman itsensä äärelle. Meillä kokoontuu erilaisia ryhmiä, ja toivomme, että jokainen löytää tarjonnastamme juuri itselleen sopivan porukan, oman "heimonsa" (my tribe). Tarjolla on joogaa, mindfullnessia, meditaatiota ja erilaisia naisteniltoja eri teemojen ympärillä, hoitoja, luentoja, koulutuksia sekä muita elämyksiä.

Meidän naisten voimaa tarvitaan nyt ja meidän on aika yhdistää voimamme ja osaamisemme.  Kun itse voimme hyvin, hyvä olo ja voimamme leviävät ympärillemme, ja näin parannamme maailmaa pala palalta. Siksi on niin äärimmäisen tärkeää tehdä työtä itsensä kanssa, mutta myös vastaavasti helliä itseään.

Olet lämpimästi tervetullut Mielentilaan

TULEVAT TAPAHTUMAT:

  • 1.8. klo 11.00-17.00 Hyvän mielen päivä -miniretriitti / Niina Nabb, ilmoittautumiset Slotti

  • 10.8 klo 19.00-20.30 TRE-stressinpurku aloituskurssi /  Hanna Mellberg

  • 17.8. klo 17.00-18.30 TRE-stressinpurku aloituskurssi /  Hanna Mellberg

  • 18.8. klo 16.00-19.00 AVOIMET OVET ja Kristallikivi sekä Ayurveda pop up -myymälä

VAKIO VIIKKOKALENTERI

Vakio viikkokäyttäjät_korjattu.PNG
 

Tekijät

Niina Nabb

VILLA SYDÄNMAA

Hei, olen Niina ja Mielentila-studio on toteutunut haaveeni.

 
Ympäri Suomea järjestetään usein mielenkiintoisia hyvinvointitapahtumia ja -koulutuksia, joihin pienten lasten äitinä harvoin pääsin osallistumaan. Haaveeni olikin luoda Vaasaan paikka, jossa näitä tapahtumia voisi järjestää ja josta olisi iloa muillekin. Kesti kauan, mutta nyt haaveeni on vihdoin totta. Lämmin kiitos siitä kuuluu Elinalle, jonka vahvassa ja varmassa energiassa uskalsin ottaa ensi askeleet.

 

Toiveeni on, että löydän ympärilleni innostuneita ja samanhenkisiä ihmisiä, joita kiinnostavat elämän suuret kysymykset ja joilla on halu oppia, etsiä ja löytää. Haluan luoda Mielentilasta rauhaisan paikan, jonne on helppo tulla, jossa voi pysähtyä ja josta voi palata arkeen jälleen virkeämpänä sekä hyvillä mielin.
 

Mielentilassa pidän torstaisin Oma hetki -energiapuhdistus-/meditaatioiltaa ja kuukausittain Chakra tasapainotus -tunteja sekä Enkeliviestit-iltoja. Konsepti kehittyy pikku hiljaa ja muuttaa muotoaan.

 

Tuntieni tarkemmat kuvaukset löydät täältä.
 

Ajankohtaista tietoa toiminnasta Facebookissa
 

Ilmoittautumiset Villa Sydänmaan tapahtumiin Slotissa
 

Kodin yhteydessä minulla on edelleen hoitohuone, jossa teen energiahoitoja.

kiekura_harmaa.png

Mia Majasaari

MIA MAA

Intohimoni on tuoda maailmaan hyvinvointia ja terveyttä. Peruskoulutukselta olen kätilö ja teen työtä syntymän ihmeen ympärillä. Joogapolkuni on ollut monivaiheinen, vuonna 2015 kundaliinijooga tuli elämääni ja se valloitti minut heti ensikerrasta. Opiskelin ensin Khalsa Way® raskausjooga opettajaksi ja sen jälkeen kundaliinijooga opettajaksi. Olen kokenut ”kundiksen” monipuolisena ja voimauttavana joogamuotona. Se on tuonut elämääni rauhaa, lempeyttä itseä ja muita kohtaan, se on opettanut mielen voimasta sekä kuuntelemaan sydämeni viisautta. Ohjaan synnytykseen valmentavaa Mamajoogaa ja Kundaliinijooga. Teen myös erilaisia voimauttavia hoitoja.

Tarkemmat tiedot ja tuntikuvaukset löytyy www.miamaa.fi

kiekura_harmaa.png

Hanna Mellberg

HM YOGA

Valmistuin Hatha joogaopettajaksi (RYT200) Alma Charya -joogakoulusta vuonna 2020. Minulla on myös vahva tanssitausta, joten kehonhuolto on ollut aina tärkeä osa elämää. Kannustan oppilaitani aina kuuntelemaan lempeästi omaa kehoaan – asanoista (jooga asennot) löytyy aina sopiva variaatio jokaiselle. Jooga kuuluu mielestäni kaikille, ei tarviste olla notkea tai vahva, riittää että olet oma itsesi!

YIN&YANG JOOGA
Aloitamme harjoituksen rauhallisesti heittäytymällä yin joogan pehmeään syliin. Yin jooga on kehon syvävenytystä, jossa tärkeintä on koko kehon rentous. Avaamme hitaasti ja lempeästi kehon (ja mielen) jännitteitä ja lukkoja. Harjoituksen yang osuus on kehoa energisoiva ja sisältää lihaksia voimistavia ja venyttäviä hatha jooga liikkeitä. Päätämme harjoituksen aina meditatiiviseen loppurentoutukseen.

YIN&YANG harjoitus soveltuu kaikille, aiempaa joogakokemusta ei tarvita, tervetuloa.

Enemmän tietoa löydät sivustoltani: https://www.hmyoga.fi/

kiekura_harmaa.png

Juha Lamminaho

DHARMATA

Olen koulutukseltani filosofian maisteri, ja suoritan tällä hetkellä opettajani munkki Taehye sunimin (Mikael Niinimäki) johdolla kolmivuotista Dharmaopettajakoulutusta. Olen harjoittanut buddhalaista meditaatiota ja filosofiaa noin vuodesta 2005 lähtien sekä Euroopassa että Aasiassa.

Dharmata-ryhmän toiminta on interbuddhistista, mihinkään tiettyyn traditioon tiukasti sitoutumatonta. Harjoituksessamme painottuu erityisesti hiljainen meditaatio, joka perustuu kiinalaiseen ja korealaiseen zen-perinteeseen. Harjoitamme meditaatiota niin istuen kuin kävellen. Toisinaan teemme myös ohjattuja harjoituksia, jolloin nostamme meditaation kohteeksi jonkin tietyn aiheen.

 

Lisätietoja löydät nettisivujemme ajankohtaista-sivustolta:  http://www.dharmata.fi

Viikkoharjoitukset ovat kaikille avoimia. 

 

Tilat ja varaukset

Mielentila_uusi kollasi_rajattu.PNG

Mielentilassa on 44m2:n kokoinen sali ja pienet sosiaalitilat. Meillä on 10 hengelle joogamatot, tyynyt ja filtit sekä klaffituolit. Joten tila muuntuu helposti monenlaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen. Jopa Pop up - myymäläksi. Salin nurkassa olevat nojatuolit tarjoavat erinomaisen paikan keskusteluille ja tulkinnoille. Tilassa on vedenkeitin, mikro ja pieni jääkaappi. Lähellä on ruokakauppoja ja ravintoloita, kun kaivataan vaikkapa koko päivän tapahtumaan lounasta. Vuokraamme mielellämme tilaa hyvinvointitapahtumiin. Laitathan sähköpostia ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma.

Kysy myös mahdollisuutta vakio viikkovaraukseen (vakituinen viikkovuoro esim. jooga, meditaatio tai naistenpiirille)

Kaipaatko erilaista ohjelmaa kaveriporukan tapaamiseen tai vaikkapa polttareihin? Kokoa ihanat ystävät yhteen ja varaa teille elämyksellinen ja rauhoittava Oma hetki. Suunnitellaan teille yhdessä omannäköinen ja oloinen tapahtuma ja kokemus.

Palosaarentie 23, 65200 VAASA

niina@villasydanmaa.fi

HINNASTO

Oikeudet muutoksiin pidetään

SATUNNAISET VUOKRAAJAT:

Ryhmät:

  • 25€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 10€/h

  • 100€ päivävuokra (yli 6 tuntia)

 

Yksittäiset asiakkaat / hoidot, tulkinnat, coaching:

  • 12€ / ensimmäinen tunti, seuraavat lisätunnit 8€/h

 

Kysy myös vakio viikkovarauksista